Levensecht

 • Auteur
  Berichten
 • Laura-b
  Gast

  Hoi, Ik ben nieuw hier en ik heb vannacht een levensechte en angstige droom gehad waar ik toch graag verduidelijk over zou willen krijgen.

  Ik droomde dat ik met nog 2 andere mensen (waar ik even niet meer van weet of ik ze al ken of niet) moest vluchten omdat de wereld kapot werd gemaakt door vuur, maar ook door sterren die branden uit de lucht naar beneden werden geschoten. We waren in een, voor mij, onbekende omgeving (een huis oid). Het enige waar ik mij zorgen om maakte was mijn zoontje (4jr) waar hij was en ik was hem aan het zoeken. Toen kwamen wij waar hij was (veilig aan het slapen bij mijn vader) en op dat moment klaarde de lucht en waren wij veilig terwijl het in de verte verder ging.

  Hopelijk is het een beetje een duidelijk verhaal. Kan het mij helaas ook niet heel duidelijk meer voorstellen maar dit zijn de grote lijnen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als de wereld vergaat in je droom, gaat het over emoties waar je voor weg loopt. Vuur staat in deze droom voor opgekropte wat woede als gevolg heeft. Je probeert altijd maar kalm te blijven, maar boosheid of woede heeft als functie om stoom af te blazen en zo het vuur van binnen te blussen. Dat kan opluchten. Soms kan het allemaal te druk worden en houdt de deksel het stoom vast. Je overleeft het allemaal vanwege je zoontje wat je grootste schat is, waarbij je soms je man vergeet.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">