Larven verlaten mijn lichaam

 • Auteur
  Berichten
 • Ropetoel
  Deelnemer

  Goedemorgen!
  Ik werd net wakker uit een droom. Ondanks dat ik het ronduit een smerige droom vind, vond ik het tijdens het dromen wel prima en zelfs wel ‘lekker’.

  Ik droomde dat er allemaal mini larven (zo groot als een bladluis) mijn lichaam verlieten via mijn nagel riemen. Dit probeerde ik te helpen door ze eruit te duwen. Ze zaten alleen in mijn vingers en ik kon ze beetje bij beetje eruit duwen en dan in een bakje stoppen. Na verloop van tijd werd die larven hele vieze vleesetende vliegen.

  Toen besloot ik dat ik ze allemaal m’n lichaam uit wilde hebben. Ik doopte mijn vingers in gif voor bladluizen en toen kon ik alles in 1 keer eruit duwen. Allemaal waren ze dood en ik voelde mij trots en opgelucht, want vliegen in mijn lichaam leek mij niks.

  Toen ging ik met mijn kindjes gelijk maar door de auto wasstraat, want die auto is ook een grote troep en dat moest maar eens afgelopen zijn. Eenmaal daar vlogen de vleesvliegen als een malle rond ons, maar terroriseerden ons niet, alle anderen die daar werkten wel (andere mensen die kwamen autowassen hadden ook geen last).

  Heeel vreemd. Ik sliep ook maar een uurtje (baby had 1,5 uur daarvoor nog bij mij gedronken).. ik werd helemaal in shock wakker.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">