Langer haar en neuscorrectie

 • Auteur
  Berichten
 • Kimberley
  Gast

  Ik droomde vannacht dat mijn haar echt een stuk langer was dan dat het nu is. Ongeveer tot over mijn borsten. En ik vond het prachtig. Het was donkerbruin en golvend. Ik kan me herinneren dat ik aan de uiteinden trok om te zien of het echt was of nep. Het zat echt aan mijn hoofd vast! Ik riep naar een vriendin en zei “Kijk Zoë, hoe lang mijn haar is geworden.” En toen zei ze heel bot “Ja ik zie het. Maar ik vind je er wel lelijker door.” Ik kan me herinneren dat ik dat heel jammer vond om te horen. Daarnaast droomde ik dat ik een neuscorrectie zou ondergaan. Ik zag helemaal voor me hoe ik dit wilde maar alle dokters vonden dat het niet nodig was en dat mijn neus prima was. Ik werd boos en zei dat ik het ECHT wilde. Ze stuurde mij naar een vrouwelijke arts, als ik toestemming zou krijgen van haar, mocht ik de operatie ondergaan. Ze was erg onoplettend en gaf me niet de aandacht die ik wilde. Ik legde het verhaal aan haar uit en wederom zei ze dat het niet nodig was. Ik werd weer boos en ze probeerde mij steeds af te leiden van het onderwerp door mij verschillende klusjes te laten doen.

  Wat betekend deze droom?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">