Krokodil

 • Auteur
  Berichten
 • Mara
  Gast

  Ik droomde dat er voor me huis overspoeld was met water, het werd echt een rivier voor me huis. Ik woon zelfs in een flat 3 hoog.
  Ik droomde dat een krokodil naar boven ging klimmen en kwerd beetje bang. Maar ik kwam er achter dat hij me niks wou aandoen. Hij was erg lief. En hij had ook een jonkie , baby krokodil die was nog gekker op mij. Maar ik bleef wel beetje afstand houden . Ze gingen vervolgens naar 2 hoog. En kwamen weer terug naar 3 hoog maar ik was wel bang van hun. Maar ze deden me niks. Was erg verwarrend . Weet er iemand wat dit betekent?

  EsmeEsme
  Moderator

  Mara, water staat symbool voor emotie. Denk aan tranen van geluk of verdriet. Water dat doorstroomt zoals een rivier is dat je overspoelt wordt door emotie, maar wat je wel kunt accepteren. Een krokodil staat symbool voor verborgen kracht en macht. Omhoog klimmen staat voor groei. Kan te maken hebben met groeien in de studie of werk. Soms ben je nog wel onzeker, wat ik haal uit die angst op het laatst van die krokodillen. Je bent toch nog op je hoede. Ik hoop dat je wat met de uitleg kunt.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">