Kraslot

 • Auteur
  Berichten
 • Chey
  Gast

  Goedemorgen,

  Ik droomde dat een vriendin van mij een kraslot opende en zei ze kras het eens en het was te merken dat ze wist wat er al zou gebeuren. Ik kraste en ineens was er een explosie, het was in een huis btw. Op de 1 of andere manier was de tijd terug gedraaid, dus die explosie was er niet meer en vroeg ze weer om die kraslot te krassen, maar omdat ik nu wel wist wat er zou gebeuren hwb ik nee gezegd, wat er daarna gebeurde weet ik helaas niet meer..

  Elina
  Gast

  Ik denk dat deze droom symbool staat voor de relatie met die vriendin. Je schrijft dat het leek dat zij al wist wat er ging gebeuren (iets ergs), maar toch liet ze je het doen. Misschien heb je het idee dat zij een slechte invloed op jou heeft?
  Dat je het daarna opnieuw droomt dat ze je het vraagt, geeft aan dat je nu nog wel het idee hebt hier invloed op te hebben. Dus je hebt nog wel het idee dat je er iets aan kan doen.

  Een droom over explosies duidt op verlies en desinteresse in zaken. Het kan ook betekenen dat weggestopte emoties en woede op een krachtige en gewelddadige manier naar de oppervlakte komen.

  Als je volledig in vlammen omhuld bent, of de lucht in geblazen wordt, kan deze droom worden beschouwd als een waarschuwing tegen valse vrienden die je rechten met voeten treden en je vertrouwen beschamen.

  Als je het geluid van een explosie hoort, maar de explosie zelf niet gezien hebt, suggereert dit dat je problemen weldra vervangen zullen worden door rust als je een kleine tegenslag hebt overwonnen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">