Kokosbrood

 • Auteur
  Berichten
 • Pippin
  Gast

  Vannacht heb ik een nare droom gehad over mijn werk (zit nu overspannen thuis door werk). Hoe of wat weet ik niet meer maar wat me tot wel drie keer toe in deze droom is aangegeven is dat ik kokosbrood moet eten/kopen.
  Wie weet wat dit betekent?

  Esme
  Moderator

  Het breken van een kokosnoot voorafgaand aan een gebed is een symbolische manier om je ego te breken, aardse verlangens te laten wegvloeien en jezelf leeg te maken, zodat je je kunt overgeven aan het goddelijke. De kokosnoot is bovendien een van de favoriete vruchten van de god Ganesha; de beschermer van reizigers. Ook jij bewandelt nu een reis, omdat je jezelf bent tegengekomen. Het is tijd om jezelf weer te vinden in een betere versie van jezelf.

  Pippin
  Gast

  Dankjewel Esmee! Heeft het feit dat het om kokosbrood ipv een kokosnoot gaat ook nog betekenis denk je?

  Esme
  Moderator

  Het is dezelfde betekenis. Kokosbrood is spreekwoordelijk. Het wordt op je bordje geserveerd of je krijgt het op je boterham gesmeerd. Dat betekent, dat je ermee geconfronteerd wordt.

  Pppin
  Gast

  Super! Hier kan ik verder mee. Ik wil je bedanken voor de tijd en moeite die je hier in gestoken hebt

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">