Kitten, hond, sleutels

  • Auteur
    Berichten
  • Miich
    Gast

    Ik was aan het skaten naar mijn vader. Net als in het echte leven is er 1 lange rechte fietspad. Voor mij was er een lange vrachtwagen. Eerst kon ik er niet omheen en moest ik langzamer skaten. De vrachtwagen ging opzij en bleek heel lang te zijn. Ik besloot de vrachtwagen zo snel mogelijk in te halen.(vond ik spannend maar leuk) toen ik hem had ingehaald moest ik remmen voor het stoplicht en toen ik bijna helemaal stil stond viel ik op me bibs, ik wist dat dit ging gebeuren en lachte het weg. Ik stond op en bedacht me (shit) me tas met sleutels vergeten. Naast me stond een gozer en ik zei iets van: ik heb geen sleutels waar woon jij, als ik moet plassen kom ik wel naar jou haha… ik kwam aan op mijn bestemming en liep de tuin in ( tuin van mijn moeder) daar was een oude kennis( nvt) ze wees me op een hoekje achter een struikje en hek. Daar lag een kleine vieze mollige kitten. Ik vond het spannend maar besloot de kitten toch op te pakken. Ik bekeek haar en zette haar op tafel neer. Vanaf de zijkant kwam er een witte hond aangehuppeld. Het bleek ook een straathond te zijn. (Redelijk schoon) hij was zo vrolijk en speels!! Ik werd er vrolijk van, ik pakte me bos sleutels en rinkelde er mee. De hond greep de sleutels af en rende speels door de tuin. Ik liep naar hem toe en hij stond uitdagend op me te wachten met mijn sleutels in zijn bek (heupen omhoog,voorpootjes laag en gestrekt). Ik kreeg me sleutels makkelijk terug en de hond speelde vrolijk om mij heen. De kitten was nog op tafel.

    (Moeder van kennis kwam thuis en zei dat ik ze mee moest nemen. Ze had geen plek voor ze. Ze gaf de hond 2 namen die ik me niet meer kan herinneren. Zelf zei ik lachwekkend ook een naam die ik beter vond. Ik gaf aan eigenlijk ook geen plek te hebben voor ze. Maar ik wist dat het goed zou komen)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">