Kindje

 • Auteur
  Berichten
 • Nicky
  Gast

  Ik droomde dat ik was zwanger zonder dat ik het wist of iemand het wist. Ik ging bevallen alleen & onverwachts (want ik wist niet dat ik zwanger was) ik kreeg een meisje. Opeens was ze groot, en had ze ook een grote broer en een gemene vader ik had er voor gezorgd dat hij weg was. Ik zat met haar buiten en hield haar zo stevig vast. En gaf haar allemaal kusjes, het voelde zo fijn. Toen werd ik wakker en ik vond het echt stom. Ahahah. In het echt ben ik geen moeder. Mijn moeder is overleden. Met me vader heb ik veel slechte dingen meegemaakt. Maar ik hou van hem en hem een goede relatie met hem.

  EsmeEsme
  Moderator

  Dat kindje is de kleine jij. Grootgebracht, geknuffeld en gekust. Dat is een fijn gevoel. Knuffelen is gezond. Het vermindert stress en geeft een rustig, relaxed gevoel. Werkt als pijnstiller en bevordert genezing en groei.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">