Kind verdrinkt in zee

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Dani
  Gast

  Dag,
  Ik had een droom (het deel wat ik me nog kan herinneren) over dat mijn moeder bij een marktkraam stond om laarzen te kopen op het strand aan de zee. Ik kom haar kant op lopen om mijn zoontje bij haar te brengen om op te passen. M’n zoontje gaat in het zand spelen iets verderop en na het gedag zeggen van beide loop ik twijfelend weg of dat wel goed gaat aangezien mijn moeder zo druk is met laarzen en misschien niet naar mijn zoontje omkijkt. Op het moment dat ik al lopend achterom kijk, zie ik dat de zee ineens over iedereen heen gaat en alles onder water staat.
  Ik zie mij de voetjes van mijn zoontje alleen nog boven water, m’n moeder alleen nog dr hoofd boven water en dan spring ik direct de zee in om mijn zoontje na te duiken. En op dat moment word ik met tranen wakker en kan mijn droom niet verder afmaken.
  Zelfs als ik er nu aan denk krijg ik weer de tranen in m’n ogen.
  Kan iemand mij uitleggen wat dit betekend? Alvast bedankt!🥰

  Jessie
  Gast

  Als je iemand anders ziet verdrinken in je droom, suggereert dit dat je te betrokken bent bij iets wat buiten jouw macht ligt. Een andere uitleg van deze droom is dat je een gevoel van verlies ervaart in je eigen identiteit. Je bent niet meer zo goed in staat om je werkelijke ik te herkennen.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">