Kersenbloesem

 • Auteur
  Berichten
 • Emmmzzxx
  Gast

  Hoi hoi!

  Vannacht had ik echt een hele vage maar, leuk droom: ik droomde dat ik in een cabrio zat en mijn ex boyfriend (die ik nog steeds leuk vind) reed. Het wask een hele grote brede weg, met wel 10 banen. Links en rechts stonden er overal hele grote kersenbloesem bomen. Ze waren allemaal in bloei, de blaadjes waaide op de weg. Een beetje zoals confetti maar dan langzaam en sierlijk. Het zag er echt zo mooi uit! Ik probeerde er mee op de foto te gaan hahaha (selfies). Ook voelde ik de blaadjes zacht op mn armen.

  Wat kan deze droom betekenen? Ben super benieuwd!!!

  Groetjes,

  Emma

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Emmmzzxx
  Gast

  Hey Esme! Zou het super leuk vinden als je dat zou willen doen :)

  Groetjes, Emma

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De cabrio staat voor vrijheid. De 10 banen gaat om bewegingsvrijheid. Helaas is de verkering uit. Je droomt van hem, omdat je hem nog niet uit je hart kan vergeten. Je droomt over de mooie tijd, die jullie samen hadden. De kersenbloesem wordt door Japanners gezien als een schoonheid dat kort is van duur. Voor Japanners is de kersenbloem een teken van een nieuw begin van bloei. Japanners zien de natuur gelijkwaardig met het leven van de mens. De natuur komt in bloei in het voorjaar, is sterk in de zomer, wordt zwakker in de herfst en eindigt met de onvermijdelijke dood in de winter. Als de bloesems aan het verwaaien zijn, tekent dit het einde van het leven. De zon, regen en wind heeft invloed op de duur van de bloei, net zoals de natuur ook invloed heeft op het menselijke leven.

  Emmmzzxx
  Gast

  Hoi Esme!

  Bedankt voor de uitleg en de moeite! Ik had eigenlijk heel iets anders verwacht, haha. Ik dacht dat de kersenbloesem bomen stonden voor welvaart/geld. Maar in deze uitleg over de bomen kan ik me ook wel in vinden :)

  Groetjes,
  Emma

  Esme
  Moderator

  De Pioenroos is het symbool van voorspoed en welvaart. Deze bloem komt oorspronkelijk uit China.

  Emmmzzxx
  Gast

  Ahh oke! :)

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">