Katten

 • Auteur
  Berichten
 • Sozopol
  Gast

  Vrachwagen stopt. Er rent een kat aan een lang touw onder vandaan.
  Dik touw aan dun touw geknoopt.
  Kijk ze hebben geprobeerd die kat vast te binden maar hij is achter de baas, dader, aan gegaan.
  Ik achter de kat aan en noem hem loewie.
  Zijn pootjes zijn dun.
  Beetje vieze oude kat.
  Dan verdwijnt hij in een riolering.
  Ik zie de onderaardse vieze ruimte en trek aan het touw.
  Ik ben bang dat hij verdrinkt.
  Uiteindelijk blijkt er een pallet en rommel aan te zitten.
  Inmiddels hebben zich veel katten op de weg verzameld.

  Ebeline
  Gast

  Als je droomt over een vrachtwagen, wijst dit erop dat je overwerkt bent. Je neemt teveel taken op je en deze verantwoordelijkheden trekken een zware wissel op je mentale gezondheid

  Als je droomt over touw, symboliseert dit je verbintenis en hechting met anderen. Het touw geeft tevens aan wat je relatie bijeenhoudt.

  Katten staan symbool voor bijv kracht en vrijheid. Daar is bij deze kat niks van terug te zien. Het reflecteert jouw gevoel van eigenwaarde en zelfrespect.

  Als je een riool ziet in je droom, duidt dit op weerzinwekkende omstandigheden en oude relaties. Het suggereert dat iets opgeruimd moet worden of dat er iets onmiddellijk veranderd moet worden.
  Ditzelfde geld voor de touw met rommel

  Het verdrinken symboliseert dat je veel tijd en energie in iets of iemand steekt maar er weinig voor terug krijgt.

  Als je van een pallet droomt, betekent dit dat je tijdelijke ongemakken over je liefdesaffaires zult lijden. Misschien is er zelfs een rivaal in het spel.

  Het zien van een grote groep katten is eigenlijk een droom waarin je probeert de wijsheid te krijgen die je nodig hebt om verder te komen in het leven.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De droom kan om jezelf gaan of om iemand in je omgeving waar je je zorgen om maakt. De vrachtwagen staat symbool voor zware vracht of bagage. Het gaat hier dus om mentale bagage. Het zijn problemen, situaties of trauma’s die nog niet verwerkt zijn en waar men mee rond loopt. Het touw staat voor een verbintenis of een relatie. De baas gedraagt zich als een slavendrijver, want door de knoop komt de kat niet los. Iets of iemand kan niet loskomen uit een situatie. De kat is ook niet goed verzorgd. Dit zorgt ervoor dat de kat geen eigenwaarde meer heeft. Katten staan in dit geval voor de sensuele kant van iemand of jezelf, maar deze is verwaarloost. Katten scharen zich. Ze is niet de enige.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">