Kat redden

 • Auteur
  Berichten
 • Doortje
  Gast

  Hoi vannacht weer erg druk gedroomd. Ik zat aan tafel met een groep vrouwen. Mijn beste vriendin was er ook maar ze was grijs. We zaten volgens mij te eten. Toen zag ik ineens de jongere versie van mijn vriendin achter me staan. Iemand zei iets over mij vriendin iets vervelends. De jongere versie van mijn vriendin name me mee naar buiten en omhelsde me. Ze zei dat ik snel weer eens met haar uit moest gaan als vriendinnen onder elkaar. Toen kwam degene die iets vervelends had gezegd naar buiten. Zin wilde haar excuus maken. Toen veranderde mijn vriendin in een zwart witte kat en ze vluchtte. Ze spring van grote hoogte in het water en ik kon de kat net redden van verdrinking. Toen waren er twee katten. 1 dikke en 1 dunne. Ze waren allebei gehavend door het ongeluk. Ik probeerde ze weer terug naar huis? Te begeleiden. Ik weet niet precies waarheen maar ik probeerde ze te beschermen. Ik raakte e steeds kwijt maar ze kwamen ook weer terug.
  Ik moet erbij zeggen dat ik erg met mijn vrouw zijn worstel dus ik had de link met de kat al gelegd

  Esme
  Moderator

  De kat staat voor de vrouwelijke sensualiteit. De groep vrouwen is een spiegel van jezelf. Net als je beste vriendin die zich hier ontpopt als een wijze vrouw. Ze kan zich goed rustig houden.

  De tegenhanger is de jonge onbevangen versie. Zij zit hier nog in haar basis en deinst nog niet terug voor zaken. Het zou fijn zijn, dat je terug gaat in je kind zijn. Het doet me denken aan de dwaas in de tarot. Hij bruist van het leven en de energie en wil van alles ondernemen en de omstandigheden zijn gunstig daarvoor. Er zijn overal mogelijkheden. Hij gaat spontaan tot actie over, maar misschien wel iets te impulsief. In de link lees je meer: http://www.kaartensterren.nl/pagina%27s%20tarotkaarten/arcana/pagina%2000%20dwaas.html.

  Het eten is het delen met elkaar. De zwart witte kat heeft de kleuren van de Yin en Yang. Het gaat hier om tegenstellingen, net als de dikke en dunne kat. Je probeert jezelf te beschermen. Dat is ook niet zo gek, want het ligt allemaal erg gevoelig.

  Doortje
  Gast

  Hoi Esme
  Dank voor je uitleg. Het klopt wel. Ik zit ook in de fase van de dwaas. Na lange tijd in angst te hebben geleefd is het nu tijd voor mij. Ik voel me ook heel jong nu maar ook wijs. Door alles wat ik meegemaakt heb. Thanks!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">