kapitein

 • Auteur
  Berichten
 • dahlia
  Deelnemer

  hallo duiders,ik droomde dat ik ergens op een familie feestje was maar niet van mij ,en iemand die ik kende uit het echte leven stond voor mij met een kostuum en kepie aan van een kapitein ik zag ook roze rozen in een boeket ,en hij vertelde mij dat hij een belangrijke operatie nodig had .moest iemand dit duiden dan ben ik alvast tevreden ,ik heb al lang die vriend niet meer gezien .dahlia groetjes.

  Esme
  Moderator

  Een kapitein (beheerser van emotie) die gerefereerd wordt met het element water (emotie) wijst dit erop dat je de controle hebt over je emoties en gevoelens en je dingen durft te confronteren die je dwars zitten. Roze rozen staan voor romantiek, tederheid, teerheid, blijdschap, geboorte, onschuld, zoet en zachtheid. Je bent lief voor jezelf. De operatie is een manier van verbeteren of probleem oplossend. De vriend staat symbool voor steun.

  dahlia
  Deelnemer

  bedankt esme voor de mooie duiding groetjes dahlia.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">