Jonge plantjes

 • Auteur
  Berichten
 • Renske
  Gast

  Wat heb ik nou net gedroomd? Ten eerste, ik droomde een hele tijd niet, maar nu weer wel. Ditmaal droomde ik van allemaal baby groene (felgroen, jonge) plantjes die met buiten proportie dikke wortel uit mijn lippen kwamen groeien. Ik ontdekte ze aan de buitenkant op mijn mond en toen ik die eruit trok opende ik mijn lip om te zien dat aan de binnenkant van mijn mond op mijn onderste lip nog meer felgroene wortels mijn huis ingingen met jong felle plantjes. En het meest gekke is; ik was niet bang. Maar ik trok degenen met erg dikke wortel eruit.

  Hoe kan ik deze droom vertalen naar het leven? 🙈😊

  Esme
  Moderator

  Ken je het spreekwoord; geen blad voor de mond nemen? Dat betekent, vrijuit zeggen wat je wilt. De dikke wortel staat symbool voor een eigenschap, dat diep geworteld zit. De jonge planten staan voor vruchtbaarheid. Je plukt de vruchten ervan, dus heb je er voordeel van. Ben benieuwd of je dit bij jezelf hierin kunt vinden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">