jezus

 • Auteur
  Berichten
 • verhaeghe dahlia
  Deelnemer

  hallo,
  ik zag jezus zijn gezicht met kroon in en lichte wolk ,mijn moeder die al gestorven is legde haar handen op mijn schouders (ze stond achter mij) ik vouwde mijn handen tot een gebed en vloog voorzichtig met haar naar jezus toe ,maar mijn moeder had mijn schouders gelost en was terug gekeerd naar de aarde om bij mij vader te zijn die ook al gestorven is maar in mijn droom ziek te bed lag ,ik vraag mij af of iemand die droom kan duiden en alvast heel erg bedankt daarvoor mvg dahlia.

  Romi
  Gast

  Misschien betekent het dat je nog ergens mee zit rond het overlijden van je ouders waar je jezelf nu voor wilt vergeven en die vergiffenis ook krijgt met steun van je moeder om je daarheen te bewegen.

  En zou het kunnen dat je je vader na zijn overlijden nog niet echt los hebt gelaten? Misschien dat je hem kan vergeven voor de dingen die hij mogelijk verkeerd gedaan heeft als vader.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt, het zou ook goed wat anders kunnen zijn, belangrijk is vaak ook hoe je je voelde bij bepaalde elementen in de droom

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">