Indringer in tuin

 • Auteur
  Berichten
 • Elenitsa
  Gast

  Een paar nachten geleden een rare droom gehad. Meestal als ik een droom helder nog heb als ik wakker word kan ik er wel wat uithalen wat het me probeert te zeggen. Maar deze keer niet.

  Droomde dat ik na het boodschappen doen thuis kwam en erachter kwam dat ik de achterdeur open had laten staan op een heel klein kiertje. Maakte me er niet heel druk om, want het is een omsloten achtertuin waar je niet zomaar in kunt komen. De tuin in de droom was een grote tuin, groen met wat bloemen.
  Terwijl ik de deur dicht wilde doen zag ik ineens een klein zwart hondje in de tuin. Die wilde ik door wat geluid te maken en gekke bekken te trekken wegjagen. Daarbij deed ik 1 stap naar buiten. Hondje was niet onder de indruk. Daarna zag ik in mijn rechterooghoek een man staan. Een grote, zwaar gebouwde man. Zijn hoofd kon ik niet echt zien. Hij was in het grijs gekleed. Ik vroeg wat hij in mijn tuin deed, waarop hij zei dat hij dat ook niet wist. Daarop keek hij me aan met een holle, lege blik waar ik bang van werd en kwam hij met zware passen naar me toe. Snel naar binnen, deur op slot en naar boven gevlucht zodat hij me niet meer kon zien. In droom nog 112 gebeld en daar werd ik angstig wakker.

  Elenitsa
  Deelnemer

  Iemand die weet wat dit kan betekenen?

  Esme
  Moderator

  Een tuin staat symbool voor ontspanning, zo met dat groen en bloemen. Het is omsloten en dat maakt het als een veilige plek. De open kier is het openstellen naar anderen toe. Het kleine hondje staat voor speelsheid. Zwart voor het onbekende. De man die manifesteert in je droom staat symbool voor een inbreker van het onschuld. Er is misbruik gemaakt van je goeiigheid en daar huiver je nu voor. 112 staat voor een noodoproep. Je zoekt naar hulp.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">