Inbreker

 • Auteur
  Berichten
 • Mila
  Gast

  Vannacht droomde ik dat ik met een collega op het kantoor was op mijn werk na werktijd. We waren aan het lachen en praten(ik het echt kan ik ook goed opschieten met deze collega) en er lagen best waardevolle spullen zoals veel geld op het kantoor. Op een gegeven moment zag ik mijn collega langs mij heen kijken en ik dacht van wat doe je? Ik keek achterom en er bleek dus een man binnen te zijn gelopen. Hij liep heel nonchalant en het leek alsof hij ons niet zag. Maar ik dacht wel van shit dit is niet goed en er ligt hier veel geld dat gaat hij nu allemaal meenemen. Hij ging zitten en ik dacht hoe kan ik hem hier weg krijgen. Op een gegeven moment gingen er buiten sirenes en blauwe lichten zwaaien dat kwam van een feest af wat buiten gaande was maar ik dacht ik hoop dat hij denkt dat het de politie is en weg gaat. Dat gebeurde enigszins want opeens was de man een vrouw met een vragenlijst geworden. Ik weet verder niet hoe de droom afliep. Ik weet nog wel wat ik vrij bang was en dat ik mijn hoofd op mij collega’s schouder legde

  Esme
  Moderator

  Bedankt voor je droom

  Mila
  Gast

  Is er iemand die deze droom kan verklaren?

  Esme
  Moderator

  Ik hoop dat je dan reageert en verteld of je het wel of niet kunt plaatsen, want 1/5 reageert maar.

  Mila
  Gast

  Ja hoor, dat wil ik best doen.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Een droom waarin je collega’s voorkomen legt het accent op bepaalde aspecten van de relatie die je tot hen hebt in het echte leven. Het gaat om moeilijkheden of steun. Deze droom vertegenwoordigt tevens ambitie, moeilijkheden en competitie.

  Geld staat symbool van energie. Door te werken genereer je geld. De man is een spelbreker. Het kan gaan over een lening of afspraak die niet betaald is. Het feest is lang leve de lol. Maar soms mag je goed opletten, dat mensen niet over je grens gaan. Het alarm is een aandachtspuntje. De politie is je innerlijk gezag. Je stelt je de vragen rondom de situatie. Je collega is je steun.

  Mila
  Gast

  Ik vind het altijd zo apart dat mijn dromen zoveel kunnen vertellen over dingen die ik misschien stiekem al wel weet maar niet onder ogen wil zien. Ik kan mij inderdaad vinden in het stukje over mensen die mijn grens over gaan en dat ik mijzelf vragen stel rondom mijn situatie op dit moment. Bedankt.

  Esme
  Moderator

  In je droom is het onderbewuste die spreekt. Dromen zijn meestal verwerkingen van het dagelijks leven. Je moet deze kwijt en dat gebeurd tijdens je slaap. Het is een natuurlijke manier van verwerken. Je moet het wel ergens kwijt, ander zou het emmertje over lopen.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">