Inbreker

 • Auteur
  Berichten
 • Vinylearo
  Gast

  Hallo,

  Ik ben zojuist wakker geworden door een nachtmerrie. Het was niet super lang. Het was avond of nacht toen de deurbel ging. Ik liep naar de voordeur. De deur heeft ook een kleiner raampje, mijn moeder zegt altijd die eerst open te doen om te kijken wie er staat en zodat diegene niet zomaar naar binnen kan, maar toch deed ik gelijk de deur zelf open. Er stond een vreemde man (waarvan het gezicht niet duidelijk te zien was in mijn droon) die zei dat hij een weegschaal terug kwam brengen, en zonder een antwoord van mij liep hij gelijk naar binnen om die neer te zetten en ging verder door het huis heen om vast spullen te stelen en om mij later pijn te doen. Zonder te aarzelen liep ik gelijk naar de keuken om een mes te pakken voordat hij mij pijn zou kunnen doen, en ik was erg alert want ik zag een een doosje lucifers liggen en die verstopte ik voordat de man die zou vinden. Ik zag op mijn telefoon dat mijn moeder in een groepsapp met mijn gescheiden vader een bericht stuurde. “Een PO !!!!!!” Persoonlijke Aanval (hahaha mijn droom kan niet eens afkorten). Zij is momenteel (in werkelijkheid) in Azie op huwelijksreis. Ze zag vast via de camera’s die we hebben dat er wordt ingebroken.
  Nog voordat ik mijn mes kon gebruiken tegen de man die ondertussen ergens naar boven was gelopen werd ik wakker. Dat er wordt ingebroken met mij nog thuis is een van mijn grootste angsten.

  Ik weet niet of deze droom te maken heeft met het feit dat mijn moeder er niet is en ik dus alleen thuis ben met mijn broer, of dat het iets te maken zou hebben met mijn relatie die al maanden lang niet goed gaat waarin mijn vriend soms mijn grenzen overschrijdt, en ik ook mijn eigen grenzen omdat ik toch nieuwe kansen blijf geven terwijl het voor mij op sommige momenten toch te veel is.

  Bedankt voor het lezen… Het is altijd een geruststelling om te weten waar mijn dromen over gaan door er zo optimaal gebruik van kunnen maken door goed te analyseren waar mijn dromen me voor waarschuwen

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

  Vinylearo
  Gast

  Ik verheug me er op,

  Mvg

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De deur opendoen is openstaan voor iets of iemand. Je laat iemand binnen in je territorium. Het zou lijkt alsof je de man over je grens laat gaan, nu hij binnen is. Een weegschaal staat voor wikken en wegen. Je wilt openstaan voor een ieder, maar je wilt ook je privacy bewaren. Over je grens laten gaan kan naderhand zeer pijnlijk zijn, omdat je niet de situatie onder controle hebt gehouden. Het mes staat voor bescherming. De groepsapp staat voor sociale controle. De droom wijst gedeeltelijk op de bescherming van je moeder, die je momenteel mist.

  ile
  Gast

  je bent gewoon raarrr xxxx

  de tangens van hoek a is 30 cm

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">