Ik zit vast in mijn droom en kan moeilijk ontwaken

 • Dit onderwerp bevat 2 reacties, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 12 maanden geleden door Sospirita.
 • Auteur
  Berichten
 • Nina

  Dag allemaal. Ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen. Ik droomde een rare droom, ik heb dit wel al eerder voorgehad maar ik weet niet of er een naam voor het verschijnsel bestaat. Als ik het op internet opzoek kom ik uit op lucide droom of slaapverlamming maar dat is niet echt exact waar ik deze droom mee identificeer.
  Ik was aan het dromen, waarover weet ik niet meer precies, een vrij gekke droom, maar dat zijn die van mij wel vaker 😉 totdat ik doorkreeg dat ik droomde en in mijn eigen kamer belande. Niet in mijn bed, en niet dat ik het gevoel had niet ge kunnen bewegen maar wel wakker ben, wat slaapverlamming inhoudt. Maar ik had het door en ik begon me te vervelen en wilde wakker worden.. Echter lukte dit niet, wat het enge deel is van het verhaal. Ik deed heel veel moeite om mezelf wakker te krijgen: roepen, met ogen proberen te knipperen, schudden, tegen mezelf zeggen dat ik wakker moest worden…
  Maar niks hielp, het duurde echt een tijdje. Het was toendat ik in mijn droom op mijn bed begon te springen(en lang) en hard begon te schudden enzo dat ik uiteindelijk ontwaakte.

  Ik heb dit niet heel vaak maar wel al eerder meegemaakt. Dat je vast zit in je droom. Ik weet dat ik droom maar geraak er niet uit!

  Iemand een idee wat het zou kunnen zijn en waarom ik hier last van heb?

  Alvast enorm bedankt!

  Nina

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Esme
  Moderator

  Hoe was je droom dan? Misschien heeft het verband met elkaar.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Sospirita

  Ik denk dat dit een rem droom is. Meestal word je echt nooit wakker van een rem droom maar op een geven moment als je voelt dat je moet plassen geven ze je seintjes wel echt om wakker te worden.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">