ik zag mezelf slapen

 • Auteur
  Berichten
 • kizzy

  hallo,
  ik viel zonet in slaap in de sofa, ik droomde dat ik sliep…ik werd wakker door mijn dochter , en ik zag dingen van mijn kast vallen/geduwd worden. zoals in geesten doen. ik wil opstaan maar ben te moe en val weer in slaap, dit een paar keer, en uiteindelijk staat/zweeft iemand naast me en zegt me heel duidelijk “JE MOET NU ONTWAKEN!”. en ik werd wakker… ik ben er nog niet goed van. leek zo echt en onecht op t zelfde moment!

  iemand die hier weet of dit iets betekent?

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  kizzytje
  Bijdrager

  niemand??

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Esme
  Moderator

  Over het algemeen symboliseren geesten of spoken eigenschappen van jezelf die je vreest. Angstaanjagende dromen komen vaak voort uit stress. Poltergeist verschijnselen in je droom krijgt je als je geen overzicht en controle hebt over de situatie. Je innerlijk geweten verteld je, dat je mag ontwaken. Ontwaken van een momenten in de wakkere wereld, waar je overzicht en controle bezit.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
  Ebeline

  In waakleven mensen die het niet met jou eens zijn, je tegenwerken, energievampieren.
  Zelf spirituele gaves hebben waar je meer mee mag doen.
  Door naar je intuïtie te luisteren en in contact staan met je hogere zelf is de juiste manier om beschermd te blijven en energie vampieren op afstand te houden.
  Soms is het beter om te breken met een situatie omdat het uiteindelijk in je eigen voordeel werkt, is misschien vervelend op het moment maar uiteindelijk is het in je eigen voordeel

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">