ik was in ene schattig klein winkeltje in andere stad

 • Auteur
  Berichten
 • sterbloemjolanda
  Deelnemer

  Het was een bijzonder winkeltje, in een andere stad, met heel veel glazen zeer kleine objecten, met prachtige kleuren.
  Wat opviel waren de vreemde modellen van de glazen met een hele aparte soort geel, heel mooi. Er stond in de winkel een fascinerend object, een soort televisie, met een mannelijk hoofd erin, die communiceerde via het scherm en allemaal liefdevolle dingen zei en toen zag ik ook een vrouw op de grond liggen en die het scherm goed bestudeerde etc. en contact ermee had.

  Ik vroeg aan de medewerkster, of medewerker, kon niet zien of het een hij of zij was, een zeer kleurrijk iemand, hoeveel het apparaat kostte, bleek heel goedkoop te zijn, 5 euro. Ze moest wel even vragen aan anderen voor de juiste link.

  Toen overhandigde ze mij een heel mooi verpakt pakketje, waar veel aandacht aan was besteed met hierin de juiste link, welke ik moest contacten voor het leuke en liefdevolle object, in de winkel.

  Esme
  Moderator

  De stad is de maatschappij. In het winkeltje kun je van alles kopen waar je blij van wordt, ofwel geestelijk voeding. De televisie geeft aan hoe gelukkig je mag zijn en hoe je mag genieten van het leven. Het is als een soort innerlijke gids, die je beide handen wilt ontvangen. Het pakketje mag je met heel veel liefde weer openen. Het is een mooi geschenk aan jezelf.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">