Ik trek veel haren uit mijn keel

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Kim
  Gast

  Goedemorgen. De laatste tijd heb ik steeds een terugkerende droom dat slikken iets lastiger wordt en dat ik met mijn hand diep in mijn mond moet gaan om er vervolgens haren uit te trekken en als ik eenmaal begin met haren uit mijn keel halen, kan ik blijven trekken. Tot op heden ben ik volgens mij nog niet op het einde gekomen dat mijn keel weer helemaal vrij is. Er blijft altijd nog iets van haren zitten (naar mijn idee). Heeft iemand een idee hoe ik deze droom kan interpreteren?

  Wieze
  Gast

  Beste Kim,

  De dingen waar je aan zou kunnen denken bij de keel is dat het expressie geeft aan onze creativiteit en onze gevoelens. Wanneer je met je handen je keel vrij moet maken, kan dat er op duiden dat je een aantal zaken (nog) niet goed kan of durft uit te drukken. Zijn er dingen waarin je jezelf tegenhoudt? Niet uitspreekt? Jezelf niet uitdrukt waar je dat wel zou willen doen? Wat zou je niet meer willen slikken? Haren zijn ook symbool voor vruchtbaarheid en vitaliteit, een uitdrukking van gezondheid en kracht en intuïtie. Wat er dan ook uit je keel wil komen is dan ook erg vruchtbaar, en het kan erop duiden dat er nieuwe kwaliteiten in je aan het ontluiken zijn. De keel ontvangt ook ‘hogere’ trillingen en frequenties die spiritueel van aard zijn en dat kan duiden dat je daarin groeiende bent.

  Kim
  Gast

  Hartelijk dank voor je antwoord! Ik denk dat beide interpretaties van toepassing zijn. Enerzijds omdat ik zaken probeer af te sluiten en revalideer nav een ongeluk en anderzijds dat ik hard werk aan een nieuwe carrière waarin ik kies voor mijn passie en creativiteit, maar waarbij ik mezelf ook nog wat inhoud. Daarnaast ben ik spiritueel gezien misschien ook wel groeiende.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">