Iemand roept ‘mijn’ naam

 • Dit onderwerp bevat 1 reactie, 1 deelnemer, en is laatst geüpdatet op 10 maanden, 4 weken geleden door Secret meetings and single girls are waiting for you! http://bit.do/fLtam?h=8e8c4a036679b7f458e44ea7c1a13265&.
 • Auteur
  Berichten
 • Roos

  Ik droomde over iets heel raars.

  Alles wat wit. Er waren nog 2 anderen. Volgens mij waren het engelen ofzo, maar het felle witte licht zorgde dat ik ze niet kon zien. Toen ineens riep een van hun mijn naam. Het was niet mijn naam, maar in mijn droom was het mijn naam blijkbaar. Ze riep “emyrthia!” En toen ineens werd ik wakker.

  Het voelde niet als een droom, meer als een herinnering. Het was ook niet alsof ik er echt bij was ofzo, het was alsof er 2 dimensies waren ofzo? Dat ik er gewoon als een onzichtbare geest bij was aan het kijken. Maar iemand riep wel echt emyrthia tegen mij, en meteen daarna werd ik wakker. Ik snap niet wat dit moet voorstellen, maar de naam blijft maar in me opkomen. Ik ken niemand met deze naam en het betekent volgens mij ook niets.

  +2
  0
  Cijfer: +2. Van 2 van de stemmen.
  Ogenblik geduld...
  Esme
  Moderator

  Je kan idd te maken hebben gehad met contact met de andere dimensie. Het kan zijn dat je contact hebt gehad met een gids of hoofdgids. Het is mogelijk dat dit vaker zal gebeuren. De tijd zal het leren.

  0
  0
  Helaas, nog geen beoordelingen.
  Ogenblik geduld...
2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">