Iedere nacht zelfde nachtmerrie

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Jan
  Gast

  Om te starten, ik ben een gewone man, ik ben niet homofiel, heb niets tegen hen, ik ben single. Mijn leven loopt lekker.
  Ik ben 5 jaar terug verhuisd en woon hier graag, de vorige bewoner is overleden dat wist ik bij aankoop de inboedel zat in de prijs berekend.
  De flat diende door mij leeggehaald te worden. De verkoper wou verder niets kwijt en wil er niets mee te maken hebben. De inboedel was zo leuk en als nieuw dat ik alles hield en mijn inboedel verkocht, hier stond echt alles, van bestek tot vuile was in de wasmand tot kledij in kasten, wasgoed, echt persoonlijke spullen, alles wat een mens vergaard. Kledij, schoenen, linnen, bestek, opzet, alles … alles … alles … Ik heb haast niets kunnen wegdoen en ben dat ook niet van plan. Ik ben ook zijn kledij gewoon gaan dragen. Het past me, ik voel me er goed in, net of je koopt gebruikt op een webpagina… Op zijn computer staat niets concreets.
  Ik zocht al in die richting over mijn droom maar niets toont aan dat deze persoon homofiel zou zijn , hij leefde vrij anoniem want niemand blijkt hem echt gekend te hebben.

  De eerste jaren had ik geregeld onsamenhangende dromen. Ik werd wakker en ik voelde me ‘ aangeraakt ‘…

  Ik heb daar nooit bij stil gestaan.

  Een nieuwe relatie sprong af, ik kreeg daar geen uitleg voor, laat ons zeggen dat er voor haar plots geen klik meer was.
  Nochtans was het zeer passioneel, erg leuk… maar ik kreeg het gevoel dat ze hier verkrampt.

  Meiden blijven hier nooit lang en willen ook niet overnachten , nochtans weten zij niets over mijn aankoop , en als ik dan pols hoe het komt dat ik meiden zo plots afstoot : het ligt niet aan mij. Meer uitleg krijg ik niet.

  Ik geloof ook niet in spoken…

  Maar … de dromen werden “anders” ik voelde me ’s morgens vastgegrepen aan polsen en benen… en had daar ook zo goed als pijn…

  Ik werk dus geen tijd om hier bij stil te staan.

  Nu heb ik sinds een maand een nachtmerrie : iedere nacht wordt ik ‘gebruikt’ door een acteur ( B.P) … ik verzet me in deze nachtmerrie, hoe meer ik me verzet hoe meer grip en ik krijg ook slaag in mijn nachtmerrie dan ; kan niet ontwaken tot de ‘acteur’ klaar is met me. Dan schrik ik wakker voel me vies en smerig , huil ook en ga een uurtje douchen, ik kom blijkbaar ook klaar want er zijn sporen.

  Ik wil niet verhuizen, echt niet, de flat is echt mijn thuis.
  Ik heb gedacht aan een nieuwe inboedel maar neen, ik kan het zelfs financieel niet aan als ik dat al zou willen.
  Ik wil echt helemaal niets weg.

  Ik ben wel gaan graven in zijn verleden maar vind niets… en de verkoper zit in het buitenland en eist rust.
  De notaris weet ook niets. Ik heb vernomen via politie dat er niets crimineels te vinden is aan de overleden persoon, het was een eenzaat dat is alles. En ik wil mezelf ook niet compleet gek maken.

  De nachtmerries vind ik dus niet leuk en ze putten me uit.

  kaylee
  Gast

  je moet ontleden wat er in je droom gebeurt als het elke keer terug komt blijf sterk en kijk ik heb zelf een lange tijd een droom gehad die elke dag terug kwam dat ik in een oud huis liep ik ging met een trap na beneden had een fakkel vast toen elke keer als ik bijna beneden was viel een demon me aan wat bleek nou ik was zelf in het echte leven onstabiel ik moest terug met de trap na boven toe dus ben mijn leven gaan beteren ik denk niet dat het ligt aan het huis waar je woont als je niet kan ontwaken en je bent bewust van je droom probeer je vinger door je hand heen te doen in je droom dan kan je wakker worden en heb je grip op je droom of probeer te leren lucide dromen

  ik weet niet wat de betekenis van je droom is ik hoop dat je er inmiddels vanaf bent aangezien ik zie dat dit bericht 4 maanden oud is maar dan heb je misschien alsnog baat bij deze tips

  Claire Luna
  Gast

  beste Jan,
  Ik had net een nachtmerrie en kwam toevallig op deze site en lees je bericht van ruim 5 maanden geleden.
  Ik schrok ervan , want volgens mij heb jij niet te maken met je onderbewuste die je wat wil aanreiken maar met de geest van de man waarvan je het huis hebt overgenomen. Het lijkt erop dat hij niet echt is overgegaan en nu je alles in gebruik hebt van hem, waar zijn energie in zat zijn inboedel/ kleding / huis , hou je dat in stand en lijkt het er nu op dat hij snachts in jouw lichaam wil om zijn leven ( met al zijn sexuele verborgen fantasien erbij ) door te leven. een soort deal tussen jullie.
  Ik ben er niet echt bekent mee (had wel een vriendin die geen 2e hands kleding kon dragen want ze nam de ziektes van de vorige eigenaar erbij over ) maar er moet een duidelijkheid komen ;
  Hij moet weten dat hij dood is en verder mag met zijn ziel naar het licht , ook al neemt iemand al zijn spullen in..
  Buiten dat ik je echt zou aanraden om iemand je huis te laten zuiveren . Zou jij in gedachte of hardop met hem moeten spreken.
  en hier een moment (en ) / ritueel voor maken.
  Zeggen dat jij hier woont omdat hij overleden is,
  dat je zijn spullen / huis en kleding zo mooi vindt en deze gebruikt hebt en verder wil gebruiken en vragen of dat oke is voor hem ?
  en hem danken voor het gebruik
  maar dan duidelijk zeggen dat het hierbij blijft , dat je jouw leven leidt en jij zelf in jouw lichaam blijft
  Hij heeft geen toestemming om jouw lichaam over te nemen.
  Brand daarna veel salie (heeel veeel in iedere ruimte) en voor je gaat slapen vraag om bescherming en visualiseer veel licht om je.
  Ik hoop dat t je goed gaat of zal gaan. Dat jij niet die eenling wordt die hij was..
  Dit is heel uitputtend
  veel sterkte

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">