Identiteit7

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Bart van Wolde
  Gast

  De afgelopen zeven maanden heb ik vreemde dromen gehad over mijn identiteit. Ik maak kunstwerken en uit daarin mijn beleving van die dromen.

  In mijn laatste droom kreeg ik bezoek van mijn astrale moeder. Ze vertelde me dat ik een andere identiteit heb. In het diepst van je ogen zit een mechanisme waarmee je door de tijd kunt reizen. Je bent niet voor niets hier bij aardse ouders geplaatst. De komende decennia zullen er grote veranderingen plaatsvinden in deze wereld met grote gevolgen voor mensen. Je bent nodig met een specifiek doel, namelijk bewustwording voordat alles draait om beeldvorming. Je sternaam zal ‘zeven’ zijn als het je lukt om te voorkomen dat je teruggestuurd wordt naar de ruimte. Ze gaan proberen je te integreren, maar dat is niet mogelijk. In plaats daarvan word je hier herboren. code 7.

  De door deze bizarre dromen geïnspireerde kunstwerken staan op mijn website:

  http://www.bartvanwolde.nl
  http://www.instagram.com/bartvanwolde/

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">