Huwelijk

 • Auteur
  Berichten
 • Rose
  Gast

  Weer een droom waar ik niet uit kan komen. Al die mensen heb ik in geen jaren gezien en gesproken

  De beste vriendin van m’n ex ging trouwen en het hele dorp moest buiten staan om haar te zien lopen in haar trouwjurk. Ik zei gerust tegen mensen )als ze m’n mening vroegen) dat ik haar niet mocht.

  Ze ging met iemand anders uit die groep trouwen en haar vriend stond opeens naast me en hij zei dat het heel pijnlijk was. Ik luisterde even naar hem en keek toen weg.

  Ineens zat ik in een groepsapp met die vriendengroep met m’n ex erbij en ik was daar niet blij mee. Toen kwam ze naar buiten in een grote, witte jurk en ze zag er heel nerveus uit.

  Esme
  Moderator

  Het lijkt of iets of iemand die jouw creatieve ideeën kaapt. Ieder neemt in het leven afscheid van mensen of verwatert het. Er komen altijd weer nieuwe mensen in je leven. Je bent nog niet helemaal over de breuk van je ex heen. De witte jurk staat voor reinheid, maagdelijkheid en puurheid. Dat ze nerveus is kan zijn, omdat ze liegt om de witte jurk te mogen dragen.

  Rose
  Gast

  Bedankt Esme!

  Ik heb zelf wel het idee dat ik over de breuk zelf heen ben, maar we waren niet goed uit elkaar gegaan en heb nooit echt dingen kunnen uitspreken en ga ervanuit dat dat zo blijft.

  Verder zou ik niet weten wie m’n creatieve dingen wilt stelen En nieuwe mensen in het leven hebben blijft altijd leuk! Ik ben zeker wel socialer geworden. Dank je wel voor je uitleg!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">