Huisje, tuintje, kindjes

 • Auteur
  Berichten
 • Lisa Verwerft
  Gast

  Ik had een prachtige droom maar raak niet uit zijn betekenis.
  Ik ben in de keuken aan het afwassen (alle vaat ligt in de wasbak, dus niks extra te zien) en ik kijk recht voor mij door het raam, in een mooie tuin met veel groen gras, een grote boom, 2 kindjes die rondrennen en spelen en een leuke hond die meespeelt.
  Plots voel ik achter me iemand die me knuffelt en een kus in mijn nek geeft. Ik wil mijn hoofd omdraaien om hem een kus terug te geven maar mijn hoofd blokkeert. Ik kan niet zien wie het is.

  Kan iemand me helpen met de betekenis hiervan? Alvast bedankt.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. De keuken staat voor huis en haard. Huisvrouw zijn is niet zomaar wat. Continu ben je bezig met het management van de huishouding en verzorging van het gezin. Het raam is je visie op de buitenwereld. Het gras staat voor overzicht, de boom voor aarden en wijsheid, de kinderen voor onmisbare aanwinst en trots. De hond staat voor trouw.

  Een droom over je nek symboliseert de relatie tussen lichaam en geest. Het vertegenwoordigt wilskracht en grenzen bewaken. Je hebt de boel onder controle en hou je niet echt van verrassingen, want dat overrompeld je.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">