Huis vol met geesten

 • Auteur
  Berichten
 • Tmkira
  Gast

  De geesten in dit verhaal zijn geen mensen die ik ken.

  Mijn 2e droom was dat ik met mijn zus bij pap’s oude huis was. We waren in de woon kamer en in de gang ging er steeds licht aan en uit en liepen er steeds mensen door de gang. Het waren geesten. Ik vond het eng maar het was wel zo. Op een moment was ik ergens in het donker. Er waren allemaal super grote rode banken op elkaar gestapeld en telkens gingen de banken bewegen en kwamen er weer nieuwe roden banken onder mij te staan dus ik verwisselde steeds van bank. Er was een grote mannen geest maar ik zag hem niet. Ik wist wel dat die er was. Hij wilde een kind met mij maken en ik was super bang en wilde dat niet. Toen waren de rode banken weer weg en ik vertelde tegen amber wat er was gebeurd. Op een moment waren mijn neefjes en nichtje bij mijn huis en toen waren er 2 chinese meisjes die door de woonkamer liepen. Mijn neefje ging tegen een van hun praten en het meisje hoorde het. Ze zag ons alleen niet. Ik hield mijn mond en mijn zus ook omdat we wisten dat er iets niet goed was. We hadden dit al vaker mee gemaakt en we wisten dat we stil moesten zijn. Mijn neefje bleef praten en k wilde zeggen dat die stil moest zijn maar dat kon niet. Het meisje stond recht voor wesley maar ging gewoon door hem heen. Ze kon hem niet zien en ook niet voelen. Alleen maar horen. Er waren nog meer taferelen waarbij we de geesten zagen alleen kan ik die niet meer zo goed herrineren. Er was ook iets met harde wind en een storm.
  Toen stond ik met amber op een brug naar het water te kijken en ik wilde tegen iemand vertellen dat ik de geesten had gezien. En dat ik bang was. We waren bij een soort feest van mijn vader. Ik wilde het tegen papa zeggen en mijn zus zei “weet je zeker dat je dat gaat zeggen tegen hem?” En keek me vies en oordelend aan. Maar ja ik wist het zeker. Ik ging naar papa toe en vroeg hem of ik even met hem kon praten. Hij zei ja maar ging plassen tegen iets aan en ik ging al tegen hem praten maar toen draaide ik mij om omdat die ineens ging plassen. Toen vertelde ik mijn verhaal en hij zei “je bent niet de eerste die dat zegt, je neef en een vriendin van ons hebben het ook gezien” mijn neef woonde vroeger bij ons thuis dus ik vond het heel eng. toen ging ik naar het lopend buffet en imca was daar. Met haar ging ik er ook over praten. Er was allerlei zoet eten wat ik op mijn bord deed. Poffertjes en een of andere vierkante deeg met poedersuiker. Er wss een turkse man die het eten maakte en ik raakte perongeluk 2 stukjes poffertje aan. De man keek me boos aan en ik schaamde me dat ik 2 stukjes poffertje aan raakte terwijl ik een daarvan nam.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">