Huis crush

 • Auteur
  Berichten
 • Erica
  Gast

  Ik droomde dat ik bij mijn tante was en wachtte op mijn ouders en de rest van de familie. Even later kwamen ze aangereden en gingen ze met z’n alle bij iemand anders v/d straat op bezoek. Het bleek het huis van een oude crush te zijn. Toen ze eenmaal terug waren vroeg ik waar ze waren en wat ze deden. Mijn zusjes zeiden dat ze bij het huis van een hele knappe jongen waren en volgens mijn moeder waren zijn moeder met mijn moeder oud-klasgenoten, wat onmogelijk is omdat ze beiden in andere landen zijn opgegroeid.

  Het is een hele oude crush van mij en ondertussen ben ik al verliefd op iemand anders..

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Je familie is je steun en toeverlaat. Je hebt het liefst hun volledige aandacht. Dromen over een oude crush is in dit geval een goed teken zijn. Het zou ook kunnen dat je over je oude crush droomt omdat je huidige crush of relatie steeds in herhaling valt. Dan is de droom een teken dat je verlangt naar iets nieuws. De moeder van hem is net als je moeder uit een ander land. Dit kan voor een verbintenis zorgen door achtergrond en cultuur.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">