hotel bezoek

 • Auteur
  Berichten
 • Lucienne
  Gast

  Met enige regelmaat droom ik dat ik in een hotel verblijf. Het vreemde is dat ik in mijn verschillende dromen steeds in het zelfde hotel kom. Meestal krijg ik ook dezelfde kamer. In mijn droom weet ik ook dat ik eerder in dat hotel verbleef en dat ik weer in dezelfde kamer ben.
  Vannacht droomde ik dat ik langs het hotel kwam maar er niet hoefde te verblijven. Ik was nieuwsgierig of het er nu net zo uitzag als in mijn dromen. Ik ging naar binnen en zag in het restaurant allemaal lange houten tafels aan elkaar staan, waar ik me over verbaasde omdat je zo wel erg dicht bij iemand anders aan tafel zit, nu we allemaal afstand moeten houden. Ik was op zoek naar ‘mijn’ kamernummer en ging met de roltrap naar boven. Verder ben ik niet gekomen.

  Ik heb dat wel vaker, dat ik in mijn dromen steeds op een zelfde plek kom die in werkelijkheid niet bestaat, maar die mijn droom heel bekend is. Ik realiseer me dan ook dat ik die plek alleen in mijn dromen ken. Vaak denk ik dan “het ziet er het zelfde uit als in mijn droom.” Ik heb dat bijvoorbeeld ook wel eens met een boetiek gehad, waar ik alleen in mijn dromen kwam. Als ik er een tijdje niet over gedroomd had zei de verkoopster dat ze me een tijd niet gezien had.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">