Horror huis

 • Auteur
  Berichten
 • Poonam
  Deelnemer

  M’n man nam onze dochter en mij op vakantie. Heel spontaan en een complete verrassing. We gingen met de auto en volgden een slinger de slang weg de bergen in. Toen kwamen we uit ergens hoog in de bergen in een bosrijk gebied. Daar stond een supermooi chalet. Er stond al een auto. Toen we binnenkwamen was het warm en echt zo hoe ik het zou inrichten, mahonie houten meubels, allemaal antieke spullen, robuuste kasten, mooi perzisch tapijt.
  Er waren spelletjes in een grote kast in de ontvangstkamer. Dochter rende er meteen naartoe en zette alvast een bordspel klaar. Toen kwam er een ander meisje met haar moeder. De moeder was een beetje zenuwachtig. Subtiel zei ze eigenlijk dat we moesten gaan. Dat het te druk was. Maar wij snapten het niet. Het was groot zat. Eindstand..konden we het huis niet meer uit. Als in: we konden de uitgang niet meer vinden, elke gang liep op iets anders uit. Die vrouw was blijkbaar al 3 jaar trapped. Er was een een of andere heks die teerde op kids. Ze was al 2 kids verloren. En haar man kon ze ook lang niet vinden. Uiteindelijk heeft m’n man het huis in brand gestoken en toen zijn we gevlucht. Maar ook weer niet, want toen we thuis kwamen bleek dat het schijn was. Toen ik namelijk de deur opende naar de woonkamer kwamen we weer in het huis van die heks terecht. En toen schrok ik wakker. Heel eng.

  Poonam
  Deelnemer

  Wat zou het kunnen betekenen? Ik heb zelden nachtmerries, maar had de rest van de dag nog kriebels ervan..

  Esme
  Moderator

  Poonam, vakantie staat hier voor rust en ontspanning. Je gaat met de auto en dat betekent dat je graag, vooral met obstakels (slinger in de bergen) de touwtjes in handen wilt houden. Het huis staat hier voor huis en haard, dus het oude vertrouwde. De dochter staat hier als een spiegel van jezelf. Je houd van stabiliteit. Je houd er niet van om de regie in andere handen te geven, verteld dit bij de onbekende moeder. Het doolhof is een angst (heks), omdat je er geen grip op hebt. Het gaat hier vooral om perfectionisme. Een voordeel of een waarschuwing? Ik ben benieuwd of je er wat mee kunt.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">