Hond verbrand

 • Auteur
  Berichten
 • Avalon
  Gast

  Hallo
  Ik had een vreemde droom. Ik droomde dat ik in een huis was. Daar stond een openhaard aan. Het was een open vuur dat flink laaide. Voor die openhaard lag een hond te slapen. Het was een beagle. Zo’n hond met van die enorme oren. Ineens sloeg het vuur overal heen. Over de hond kwamen allemaal kooltjes vuur. Echt heel veel. En riep nog: die hond ligt daar niet veilig. Voor ik het wist stond de hond in de fik. Hij werd levend verbrand voor mijn ogen. Echt heel gruwelijk. Maar wat betekent het nou??

  Esme
  Moderator

  Een huis staat voor je gemoedstoestand. De openhaard staat voor gezelligheid. Vuur staat voor transformatie. Situaties van vroeger en trauma’s worden hier verbrand. Je wilt in het nieuwe jaar een andere weg bewandelen. Een hond staat voor trouw. De beagle werd in Groot-Brittannië gebruikt voor de jacht op konijnen en hazen. Je wilt niet meer een gehaast leven leiden en ga wil je innerlijke rust creëren. Een gruwelijk beeld is het verbranden van de hond, maar is een symboliek van transformatie.

  Avalon
  Gast

  Esme bedankt. Dit is exact waar ik nu sta en ben in het leven. Wow! Bedankt voor je uitleg

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">