Homosexuele droom

 • Dit onderwerp bevat 3 reacties, 2 deelnemers, en is laatst geüpdatet op 5 jaren geleden door Esme.
 • Auteur
  Berichten
 • Soebel
  Gast

  Beetje rare vraag maar wat betekend het als een shemale/crosdresser in je dromen jouw in je kont vingert.

  Ik heb al een aantal dromen hierover gedroomd en zelf 1 keer dat een shemale/crosdresser mij in mijn kont neukt.

  De laatste droom ging over een meid die achteraf een vriend van me bleek te zijn. Hij verkleedde zich als een vrouw. In de droom zou ik eerst bij hem thuis in zijn kamer tegen betaling sex hebben maar ik wilde niet dat in de ochtend zijn ouders mij zouden zien. Zij/hij ging mee met mij naar mijn huis om daar sex te hebben. Onderweg moesten we me zusje ophalen want die kwam van een vakantie met de bus(busreis). In de auto stak hij/zij na een beetje te dwingen zijn vinger in mijn anus en vingerde het. Bij mij thuis gekomen ging hij/zij niet gelijk mee naar binnen maar zou later komen. Me zusje belde me in de nacht en zei dat die vriend kwam slapen. In ging naar de woonkamer en hij was daar en had allemaal pruiken mee. Ik dacht hij komt in mijn kamer slapen naast mij, dit vond ik geen goed idee omdat mijn beeldjes van god in mijn kamer zijn en ik wilde geen sex hebben voor de beeldjes. Hij kwam ook niet in mijn kamer maar sliep in mijn zusjes kamer.

  Esme
  Moderator

  Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Shemal kom je vooral tegen in Azië en heeft zich omgeturnd in een hermafrodiet. In India zijn de hermafrodieten van oudsher getolereerd. De Hindoe-cultuur zag hermafrodieten als belangrijke raadgevers in problemen tussen man en vrouw. Maar in wezen hebben alle mensen zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen. Maar bij de vrouw zijn de vrouwelijke eigenschappen zoals zorgzaamheid, intuïtie en zachtheid sterk vertegenwoordigd en bij de mannelijke de mannelijke eigenschappen zoals assertief, competitief en ratio sterk aanwezig.

  Seks gaat om samensmelting. Hermaphroditus was in de Griekse mythologie de zoon van de goden Hermes en Aphrodite, naar wie hij vernoemd is. Op een van zijn tochten werd de waternimf Salmacis verliefd op hem. Zij probeerde hem te verleiden, maar slaagde daar niet in; toen hij in een koel meer ging zwemmen, in de gedachte dat hij daar alleen was, sprong Salmacis hem na in het water, omhelsde en zoende hem. Hermaphroditus verzette zich, maar de nimf klemde zich stevig aan hem vast; zij zond een bede omhoog naar de goden, om zich met hem te verenigen. Haar gebed werd verhoord, en Hermaphroditus, eerst van het mannelijk geslacht, werd nu een tweeslachtig wezen met de borsten van een vrouw en het geslachtsdeel van een man.

  Laat me weten of je het kan plaatsen. Ik ben benieuwd naar je antwoord.

  Soebel
  Gast

  Dank voor je reactie!

  Ik.kan het niet echt plaatsen..
  Wat betekend deze droom voor mij dan?

  Dat het goddelijke met me wilt samensmelten??

  Esme
  Moderator

  Je noemt het een homoseksuele droom. Dat is slechts een symboliek. De touche anaal hoeft niet te betekenen om uit de kast te komen. Eigenlijk heeft iedereen wel een vorm van biseksualiteit in zich. Veel mensen hebben biseksuele gevoelens in hun fantasieën. Dat komt door de mannelijke en vrouwelijke eigenschappen die men in zich heeft. Het werkt als een spiegel. Ook op erotisch opzicht. De touche anaal is slechts een vorm van genot, die zowel vrouwen als mannen vaak als prettig kan worden ervaren. De droom is een out of the box ervaring.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">