Hiv

 • Auteur
  Berichten
 • Sdc
  Deelnemer

  Goedemorgen,

  Ik droomde dat ik met een man, waar ik al 2 jaar mee praat, in een hotel was. Ik had heel ve zin in sex maar hij was nogal terughoudend. Het voelde heel awkward en totaal niet wat ik had verwacht. We zoende wel en ik voelde ook aan hem maar daar bleef het bij. Hij stond op en zei we gaan eerst wat eten. Ik kleed me aan en zie een medicijnendoosje liggen voor HIV. Ik raakte helemaal in paniek want ik had natuurlijk wel al gezoend. Zou hij daarom niet verder willen? Heb ik nu ook hiv? Ik moet hier weg! Heb ik nu ook hiv? Etc etc……

  wat zou dit betekenen? Alvast bedankt

  Esme
  Moderator

  Met de man waarmee je praat heb je een band opgebouwd. Eigenschappen van hem vind je aantrekkelijk. Je wilt ermee samensmelten, om zo een gevoel van verlichting te krijgen. Je innerlijke gezag zegt, dat dit niet kan en blijft het bij zoenen en knuffelen.

  Heb je HIV in je droom, dan betekent het, dat je niet sterk genoeg in je schoenen staat. HIV is het virus dat aids veroorzaakt. HIV breekt stap voor stap het afweersysteem af dat je lichaam heeft opgebouwd om je te beschermen tegen allerlei virussen en bacteriën. Dit is een teken, dat je aan jezelf dient te werken. Ben benieuwd naar je feedback.

  Sdc
  Deelnemer

  Dag esme,

  Deel 1 klopt echt helemaal. Deze man heeft namelijk een vriendin. En ik heb vanaf het begin af aan gezegd ik vind je echt een leuke gozer maar zolang je bezet bent spreek ik niet met je af. Appen als vrienden vind ik prima.

  Deel 2 , in mijn droom had hij juist HIV en was ik bang dat ik het nu van hem had gekregen omdat we hadden gezoend. Betekent het dan nog steeds hetzelfde?
  Gr

  Esme
  Moderator

  Dat HIV in je droom heeft te maken met een slecht afweersysteem op geestelijk gebied. Je mag meer voor jezelf opkomen.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">