Herhaling van een droom

 • Auteur
  Berichten
 • Anoniem-
  Gast

  Ik van vannacht een herhaling van een droom ik kon de vorige keer niet herrineren maar ergens wist ik dat dit de 2e keer was. Toen ik las dat het erger word als je het probleem niet aanpakt schoot ik meteen in de stress.

  Voor ik ging slapen zagen we een muis en ik ben verschrikkelijk bang voor muizen dus ging ook bang slapen
  Dit is de droom van wat ik herriner:
  Ik was in een land heel vredig maar ergens anders waren de duivels die mensen kookten of verbranden en aten. Iemand was daar gevangen genomen dus we redden hem met succes maar een hoop boze duivels. Toen was er een soort feest en een paar duivels kwamen naar de wereld waar ik in zat en iedereen kon wegrennen behalve ik en iets anders ik denk dat het een dier was. Toen we daar waren zaten we in een maag wachtend tot een diner dat we opgegeten werden en onze vrienden wouden ons redden dus die gooide een briefje naar beneden met de code van her slot maar het was heel onscherp (op het slot waren plaatjes van hartjes en roze dingen en paars en emoji’s die je in de goede volgorde moet indrukken) ik moest dat doen en het lukte niet dus die andere zei opgeven terwijl ik het nog is wou proberen maar ik stemde in met opgeven. Even later kwam een iets dat dezelfde diersoort was als die ander en ik zei iets van: Oh hij heeft de code geraden en moest naar de… (We zaten in een maag en als je door de maag gaat kom je bij… ja) ze keken met toen heel raar aan alsof ik iets verkeerds had gezegd en toen ging dat iets weg en was het weer ons 2. Even later kwamen er 2 op elkaar gestapelde vrienden die samen dan een volwassene zijn zoals je in tekenfilms ziet en 1 leek op de presentatrice van nailed it (Maar met duidelijk het hoofd van een krokodil) en de ander op giel van stuktv. Het was alsof we geadopteerd werden en liepen rustig naar de uitgang die we niet meer konden vinden de duivels vertrouwde ons niet meer zo dus deden ze een ei bom in ons winkel karretje die afging als we de verkeerde kant op gingen giel pakte hei ei (was best groot en zwaar beetje drakenei) liep een richting op en overal was bloed en stukjes vlees de duivels waren gewaarschuwd dat er iemand in hun land was die de weg niet wist dus mensen die er niet hoorde toen begonnen we te rennen maar nog niet teveel om niet teveel op te vallen. Hier werd ik wakker.
  Geen idee wat dit betekent

  Sira
  Gast

  Ik heb ooit van een psycholoog gehoord dat als dromen herhalen (wat ik ook vaak heb) dat het betekent dat je hersens willen dat je het onthoud— dus mss een keer ergens opschrijven :) ?

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">