herhaling van droom sinds jaren geleden

 • Dit onderwerp is leeg.
 • Auteur
  Berichten
 • Simba
  Gast

  Ik droomde jaren geleden dat ik in de oceaan zwom met nog iemand maar de oceaan was woest water was donker en het was donker grijs de lucht .De gene die met mij was was tot zijn nek in het donkere water aan het zwemmen die persoon hield met moeite de hoofd boven water .Maar waar ik zwemde was de water heel kalm licht blauw en heel helder ik was tot mijn onder mijn heup in die oceaan water en waar ik zwemde de lucht was helderblauw en zon toen ik samen met die gene aan wal was gekomen zag ik dat mijn ID in vier stukken was dus ik pakte mijn ID op en liep verder achter mij kwam ook die ander persoon mee hoe verder ik liep hoe kouder en donkerder werd op gegeven moment was het pik donker en echt ijskoud geworden net of ik bevroor maar ik ging verder recht door die ander sloeg links af en verdween in het donker .Ik ging alleen verder het was pik donker kon niks voor mij zien en het was ijs koud . Na een tijdje gelopen te hebben kwam ik in het licht een mooie zonnige dag lekker warm en ik zag een vliegtuid heel laag vliegen dat was well heel raar .Maar ik liep verder rechtdoor en op een gegeven moment zag ik een grote witte auto een SUV voor mij stoppen en de deuren van de auto gingen open van zelf en in de auto zat een meneer maar die meneer kwam mij bekent voor dat gevoel had ik zijn gezicht kon ik niet goed zien .In 2017 stopte die droom ik zag deze droom niet meer tot 2 maanden geleden begon ik die droom weer te zien de zelfde droom .
  Maar nu zie ik ook de gezicht van die man die ik deze jaar via internet af en toe spreek in deze droom en ook als ik wakker ben gewoon zie ik ook de gezicht van die man die ik af en toe spreek via internethet is echt zo sterk en duidelijk ik heb die man nooit in het echt gezien of gesproken we chatten alleen af en toe net als de andere mensen waar ik mee chat op internet.
  Waarom ?wie kan mij dat uitleggen ?

  Margriet
  Gast

  Het klinkt alsof je je leven deelt/deelde met iemand (je eigen mannelijke kant?) die erg worstelt met het leven. Dit kleurt ook jouw leven en maakt het soms erg moeilijk. Je bent echter onvermoeibaar en gaat door, erkent dat je het niet voor de ander kan oplossen en laat die ander los (afscheid of verwijdering in je droom). Dit duidt of op een fysiek afscheid van iemand of een wegdrukken van die mannelijke aspecten in jezelf.
  Die nieuwe mannen hebben veel impact op jou. Vraag je af wie er achter het stuur zit en de keuzes maakt voor jouw leven.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">