Herhalende droom inbrekers

 • Auteur
  Berichten
 • Moonie88
  Deelnemer

  Hoi allemaal, ik heb de laatste tijd elke keer dezelfde droom. Ik lig in mijn bed in mijn eigen huis en ik hoor gerommel bij mijn raam. Op een ladder staan meerdere inbrekers die elke keer mijn huis proberen binnen te dringen. Elke keer verschijnt opeens een vriend (dit is niet elke keer dezelfde persoon, per droom is het weer een ander, maar wel altijd een bekende van mij) die probeert de inbrekers tegen te houden. Ondertussen probeer ik me te verstoppen. Uiteindelijke dringen de inbrekers altijd binnen en word ik altijd gespot (mijn verstop plekken in mijn dromen zijn ook echt niet heel goed…). En dan word ik wakker, angstig en benauwd. Iemand een idee wat dit betekent…?

  Esme
  Moderator

  Moonie, de slaapkamer is het meest intieme plekje van het huis, want hier bewaar je je geheimen en rust je uit. Het lijkt erop, dat je privacy geschonden wordt. Of dat er op je vingers wordt gekeken. Hier heb je totaal geen zin in. De ladder heeft te maken met hogerop komen. In je werk of studie. Ik ben benieuwd of het herkenbaar is.

  Moonie88
  Deelnemer

  Hoi Esme, excuses voor de late reactie. Qua werk ben ik wel iets er bij gaan leren; niet per se hogerop, maar wel verbreding van de kennis. En het vreemde is…. qua privacy schending herkende ik het totaal niet. Terwijl de dag na jouw reactie er wel een privacy schending incident gebeurde. Dat was wel heel toevallig, maar ik herken me dus niet in het op mijn vingers gekeken worden of het schenden van mijn privacy. Bedankt voor je reactie in elk geval!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">