herhaaldelijk dromen auto / vliegtuig / reizen

 • Auteur
  Berichten
 • ruimte
  Deelnemer

  Hoi, dit is het dan mijn eerste topic. 🙂

  ik ben 27, vrouw, en ben al op jonge leeftijd gedoken in spiritualiteit.

  ik ga momenteel door een rollercoaster van lichamelijke klachten heen, waarvan ik vermoed dat ze voortkomen uit onderdrukte emoties, ik heb heel lang gedaan alsof ik niets voelde om verder te kunnen in het leven.

  nu voel ik me heel erg gevangen in mijn lichaam en ik heb allerlei vage pijnen, waarvoor dokters me niet kunnen helpen.

  Ik ben nu al twee maanden gedoken in mijn innerlijke wereld, om eens dingen op te ruimen, je raadt het al alles werd erger en intenser, mijn dromen ook.

  ik gebruik nu ook een hessoniet steen onder mijn kussen om mijn dromenwereld te onthouden.

  ik droom sinds een maand elke dag helder en het valt me op dat ik vlugge diepe gesprekken voel met mensen die waarschijnlijk mijn aanwezigheid als vanzelfsprekend hebben ervaren en ik kom voor mezelf op, ik roep mijn grenzen letterlijk, maar ik blijf zulke dromen hebben, dus er ontstaat nog niet een volledige opluchting daardoor.

  Verder droom ik heel vaak over dat ik of een vliegtuig moet pakken, of in een vliegtuig zit, maar ik stijg nooit heel hoog en ik reis nooit heel ver. Ook zit ik heel vaak in een auto en rijd ik heel snel, zonder angst, maar wel roekeloos.

  Gisteren droomde ik weer over een vliegtuig, ik stijg niet hoog en land en de vliegtuig maakt vaart op een autosnelweg en stijgt niet maar gedraagt zich als een auto, en ik vind dat heel raar in mijn droom, ik zeg tegen mijn moeder, we zouden moeten vliegen, dit is niet ok.

  Verder ben ik met een groep leeftijdgenoten en zie ik een ouder persoon die mij veel begeleid heeft als in adviezen geven in mijn werkelijke leven, maar die ik al een tijd niet meer spreek, en die komt naar mij toe en ik loop weg om hem te ontwijken, wat ik vreemd vind, want normaal gesproken is het iemand bij wie ik me op me gemak voel.

  Het is een wirwar en ik weet niet waarom ik steeds vliegtuigen en autos zie in mijn dromen en waarom ik steeds diepe gesprekken voer met mensen en de noodzaak voel om me uit te drukken, op de een of andere manier ben ik steeds boos en schreeuw ik tegen die mensen. dit zijn mensen die me in het echt niets hebben gedaan, heel vreemd dus, maar voor wie ik wel altijd een luisterend oor heb gehad.

  Ik wil oude energie/emoties die me nu niet meer dienen en letterlijk lichamelijk ziek maken, loslaten en ik ben daar actief mee bezig, ik probeer het toe te laten, maar het zit of heel diep of ik weet het niet.

  wat ik doe:
  ik mediteer dagelijks, ik wandel, ik rust uit. (want ik ben zo moe dat ik meer dan 10 uur slaap nodig heb soms, maar ook veel moet inhalen omdat ik vaker slapeloze nachten heb dan slaapvol).

  herkent iemand dit? en kan iemand iets zeggen hierover.

  liefs

  Esme
  Moderator

  Welkom bij het forum. Ja, dat kan, lichamelijke klachten door stress. Misschien ben je wel overspannen, dat je zoveel slaap nodig hebt. Het is heel goed dat je mediteert, maar sport onder begeleiding is ook een aanrader. Het is verstandig om in de maatschappij te blijven. Maar van spanning naar ontspanning kan ook pijntjes veroorzaken, want je geeft je brein een andere boost. Hier moet het lichaam aan werken.

  In deze context in een vliegtuig reizen betekent, dat je de lucht in wilt, dus geestelijk op een hoger niveau wilt komen. Maar omdat de vliegtuig op een andere baan land, houdt het in dat je de knop niet kan omzetten. Ratio neemt de overhand. In een auto rijden is zelfstandig op je doel afgaan.

  De leeftijdsgenoten zijn de mensen waaraan je je kunt spiegelen. Je verlangt om steun te krijgen van iemand die ouder is, die je begrijpt en verder kunt helpen. Toch vind je het lastig, om geconfronteerd te worden met je gevoel en dat wil je liever ontwijken, omdat hij pijn kan veroorzaken. Het boos zijn en schreeuwen in je droom staat symbool voor het verlangen om goed te ventileren. In werkelijkheid kan het zijn dat je boosheid en schreeuwen niet accepteren mag. Ik ben benieuwd of je je hierin kunt herkennen.

  Sospirita
  Gast

  Ik denk dat dit duit op een slechte geest.het gebeurt juist bewust of onbewust dat ze aan je klemmen. Je voelt veel pijn aan je spieren of botten. De meeste pijn komt door de schouder en nek en onderug. Ze Putten je uit als je daar van af wil komen bid tot God en vraag of ze weg willen gaan. Ze maken je ook boos en verdrietig dan voel je je erg zwak en hun eten juist daar door jou zwakte of bangheid. Zo wel als in realiteit en in dromen. Vraag of ze weg willen gaan. Bid tot God. En snel zou je better voelen. De auto en vliegtuig weet ik niet mechien probeert hij of zij je bang te maken. En mechien heb je geen last van een slechte geest maar probeer wel gewoon te bidden.
  Veel succes

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">