Herhaalde levensechte enge droom

 • Auteur
  Berichten
 • OriginelenaamOriginelenaam
  Deelnemer

  Hoi,
  Iets van 10 jaar geleden kreeg ik elke nacht wel nachtmerries. Meestal waren het dezelfde:
  Ik was in de woonkamer en wou naar boven dus ik liep naar de gang.
  Maar als ik niet snel genoeg het licht aandeed in het donker en niet snel genoeg de trap op kwam, werd ik een soort van opgeslokt in een soort zwart gat door een rare enge man? Het voelde levensecht en best wel raar. Alsof mijn hele lichaam tintelde. Altijd na het opslokken werd ik wakker en durfde ik niet meer in slaap te vallen omdat ik het niet weer wou hebben.
  Dit herhaalde zich bijna elke nacht maar een paar jaar later is het gelukkig weggegaan

  Mijn vraag nu.. wat is dit?

  EsmeEsme
  Moderator

  Nachtmerries komen voort uit stress. De woonkamer is een plek van ontspanning. De gang is een plek waar deuren samenkomen. Deuren staan symbool voor keuzes maken. Welke deur kies jij? Het donker is het onbekende. Het onbekende zijn je angsten die je achtervolgt. De trap staat voor klimmen van niveaus. Maar je bent te laat en komen de angsten, die in een vorm van een rare enge man, zich aan je manifesteert. Het zwarte gaat heeft te maken met leegte of een eenzaam gevoel.

  Olaf Winands
  Gast

  Deze droom lijkt erop dat u snachts bent bezocht door buitenaardse wezens, beste mevrouw.
  U kunt in een hypnoses sessie teruggaan naar die dromen en die enge man aanspreken en vragen wat hij van hij van u wou en dergelijke en hem vertellen dat u erg bang was en dat hij dat nooit meer mag doen.
  Hierbij kunnen dingen aan het licht komen die u waarschijnlijk zeer zullen interesseren.
  Ik zou echt eens onder hypnose gaan als ik u was en op zoek gaan naar die man en zijn superieuren…

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">