Hemeltrap

 • Auteur
  Berichten
 • Dreamer78
  Gast

  Ik droom dat ik heel trots en vertrouwd met mijn moeder mee loop ( mijn moeder is 3 jaar geleden overleden) ik heb zon goed gevoel bij dat samenlopen… ze negeert mij.
  Ze loopt de hemeltrap op en ik kom achter haar aan en probeer haar bij te houden, ze is verder dan ik en draait zich abrupt om. Jij mag niet mee zegt ze dan. Ik word overspoeld van verdriet en ga terug… wat betekend dit?

  nckyrx
  Gast

  Hoe kijk je tegen het overlijden van je moeder aan? Heb je er nog veel moeite mee? Of kan je er geen vrede mee hebben? Ik geloof er namelijk heilig in dat de ziel je kan opzoeken. Naar mijn mening lijkt het erop dat je moeder zich even komt laten zien. Dat je je goed erbij voelt zegt me dat het goed gaat met je moeder. Maar ze weigert je de toegang naar de hemelpoort – dat is haar plek, jij moet door op een andere plek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">