Help!

 • Auteur
  Berichten
 • MaxJade
  Gast

  Ik heb de laatste tijd heel vaak dat ik een nachtmerrie heb en dat ik dan met een kloppend hart wakker word. Dan wil ik terug gaan slapen en dan gaat het precies weer verder waar het gebleven was, soms kan ik mij ook even niet bewegen en ben ik ineens mega bang en heb in het gevoel of er meer in mijn kamer is. Wil ik weer vredig verder kunnen slapen zonder dat de nachtmerrie verder gaat, moet ik echt uit bed en wat drinken en aan de andere kant van het bed gaan liggen om weer te gaan slapen. Super eng en wil graag weten wat het betekent. Help!

  Sebastiaan
  Gast

  ” soms kan ik mij ook even niet bewegen en ben ik ineens mega bang en heb in het gevoel of er meer in mijn kamer is.”

  Dit klinkt als Slaapverlamming, je bent dan mentaal wakker maar je lichaam slaapt nog. Het lijkt of je wakker bent maar kan je niet bewegen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Slaapverlamming

  Dit kan o.a. komen door oververmoeidheid, onrustige slaappatroon of zelfs een gebrek aan bepaalde vitamine (dit is bij vrijwel over sinds ik vitamine E en C slik, maar voldoende fruit eten waarschijnlijk ook verstandig). En een gezond slaapritme opbouwen kan ook zeker helpen.

  “Verondersteld wordt dat het antipsychoticum Risperidon (Risperdal®) effectief is in de bestrijding van slaapverlamming”
  NEE… Doe dat maar liever niet, die verslavende troep wil je echt hebben.

  Jya
  Gast

  Sebastiaan dit probleem kunnen wij samen op afstand oplossen.

  Dit is een bericht van je eigen lichaam, negeer deze bericht niet en wees bewust van je zelf.

  Voor hulp neem contact met mij op
  >> Wernerarts13@hotmail.com

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">