Heftige emotionele droom

 • Auteur
  Berichten
 • Dina
  Deelnemer

  Voor het eerst in maanden weer een heftige droom gehad die ik me kon herinneren.
  Mijn ouders gingen uit elkaar toen ik 3 was, en heb mijn vader daarna niet vaak meer gezien. Mijn vader is overleden toen ik begin 20 was, kort daarna mijn oma. In mijn droom was ik op zoek naar de familie van mijn vader, zijn broers en aanhang.
  Het was letterlijk een zoektocht. Ik was met mijn 13 jarig zoontje, en samen waren we letterlijk op zoek naar een bepaald huis. Het voelde in mijn droom als een heel onderneming, alsof we ondertussen weken voorbij waren. Uiteindelijk vonden we het huis, maar kon ik niet bij mijn familie komen omdat hun in besprekingen zaten. Op dit moment is mijn zoon weg en ipv daarvan heb ik mijn beste vriendin bij me. Degene waar we naar op zoek waren, vond ik uiteindelijk in bed, nadat ik een mops hond (pup) en een sphynx kat tegenkwam. Mijn oom moest boodschappen doen van mijn tante (die in realiteit gescheiden zijn) en nam ons mee naar een bar. Daar zag ik mezelf als tiener zitten. Ik grapte zelfs nog met mijn vriendin erover, kijk hoe jong en fris we daar nog waren. Heel bizar.
  Ik werd kort wakker, viel weer in slaap en droomde dat ik in mijn eentje was, in het huis van mijn oom en ik was erg emotioneel. Ik liep weg en wandelde doelloos rond. Ik kwam op een plek waar mensen stenen achterlieten. Echt een prachtige plek, met stenen in verschillende kleuren maten en vormen. Ik ging op de grond zitten en met mijn ogen dicht. Voelde een beetje als mediteren. De tranen stroomde over mijn wangen en ik begon drums te horen, en ik voelde letterlijk de grond onder mij trillen. Ik pakte een steen op zo groot dat ik net mijn vingers er niet helemaal om kreeg. De steen was blauw/zwart/wit. Ik voelde dat die steen heel krachtig was, te krachtig voor mij en voelde me niet goed worden. Ineens bevond die plek zich in iemands huis. En zat ik op de grond naast een badkamer, waarvan de deur openstond. Iemand was aan het douchen. Ik bleef zitten en probeerde verschillende stenen uit. Om te voelen of ik er iets bij voelde. Toen kwam er een vrouw uit de douche en vroeg wat ik aan het doen was. Zodra ik alles in mijn droom begon uit te leggen, ging ik weer huilen, echt vanuit mijn tenen kwam het. Zo’n huilbui alsof je net hoort dat je iemand verloren bent. Volgens mij heb ik ook echt gehuild in mijn droom, meerdere keren.
  Ik weet dat het ontzettend lang is, maar heeft iemand enig idee wat dit betekend? Ik droomde voorheen altijd intens en vreemd maar heb al heel lang geen droom gehad die ik mij kon herinneren. Dus ben wel benieuwd of dit een boodschap is.

  Knuffels Dina

  Catharina
  Gast

  Hi Dina, wat een mooie droom is het eerste dat in mij opkomt.
  Het klinkt alsof je meer wil weten over je vader en zijn kant van de familie. De stenen en mediteren lijkt alsof je er rust in probeert te vinden dat je vader er niet meer is. Logisch dat je hier verdrietig over bent. Mss zelfs dat hij niet de vader is geweest die je nodig had als klein meisje.
  Ook dit brengt verdriet met zich mee.
  Maar ik ken je niet en mss zit ik er helemaal naast.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">