Heftige droom

 • Auteur
  Berichten
 • Nischa
  Gast

  Ik stond op een parkeerplaats dak en zag daar allemaal politie met geweren staan dus, ik keek om me heen en vroeg me af wat er aan de hand was.
  Ik zag een meisje staan met een pistool in haar hand tegen haar hoofd aan gedrukt . Ze schreeuwde ik kan het niet meer aan ik wil niet meer en ze draaide zich voor de laatste keer om en ik zag haar gezicht vol met tranen. Ze draaide zich om en schoot haar zelf neer . Een man werd daar voor opgepakt omdat hij haar blijkbaar heel lang al lastig viel en haar bedreigde . Hij had voor het laatst gezegd nu ze dood is gaat iedereen eraan . Dus iedereen rent naar boven in me droom omdat hij dat zei en ik begin spontaan te huilen en te hyperventileren omdat het heel heftog was, en me vriendin die trok me vooruit . Opeens veranderd de parkeerplaats in een metrostation en zie ik die man alle roltrappen kapot maken zodat iedereen er niet meer in en uit kon. Hij had een groot geweer in zijn hand en achter mij stonden zeker zo een 600 mensen . Dus iedereen begon te rennen toen hij begon te schieten en het werd een chaos , Hij schreeuwde ik ben me zoon kwijt en nu ga ik ervoor zorgen dat jullie dood gaan . Ik viel op de grond en mensen rende over me heen maar ik kon toch wel opstaan . Dus we rennen allemaal naar de 1ste verdieping van de 8ste verdieping en het was een soort van brandtrap maar we waren naar de verkeerde verdieping gerend. er waren al heel veel doden en ik had bloed over me kleding en op me gezicht . Ik ontdekte een lift en daar heb ik de overlevende ook in mee genomen . We kwamen toen uit in de stationshal van amsterdam centraal . En daar zijn we naar buiten gerend . En ik voelde de opluchting en blijdschap toen de zon op me bebloede en zwetende gezicht scheen . Maar overal zag je dode mensen en er werd een speciaal opvangscentrum geopend voor de overlevende van deze tereurdaad. En er waren best wel veel overlevende . Later op het nieuws hoorde we dat de man was gepakt en er 617 doden waren. Maar ik bleef heel angstig en ik wasde ook het bloed uit me kleding en van mijn gezicht .

  Wat betekent deze droom?

  Esme
  Moderator

  Ik zal je droom analyseren, als je reageert op dit bericht. Daarna graag een reactie op de uitleg. Er zijn maar weinig mensen die zonder deze info reageren, terwijl ik veel tijd en energie erin steek.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">