Heb ik een missie?

 • Auteur
  Berichten
 • Roxanne
  Gast

  Ik heb de laatste tijd steeds meer last van terugkerende soortgelijke dromen Waarbij ik heel vaak terug keer in de stad en bij het huis waar ik woonde toen ik nog studeerde. Vaak ben ik op een missie, opzoek naar iets, maar ik weet nooit precies wat. Dit gaat vaak gepaard met een onrustig gevoel. Regelmatig eindig ik daarna op locaties (een kamer van het huis van iemand die ik ken, maar vaak ook een kermis of waterpark, soms met mensen van vroeger.

  De dromen zijn voor mij vooral irritant. Met wat googlen en logisch nadenken ben ik tot de conclusie gekomen dat het logisch is dat deze droom steeds terugkeert en dat ik gewoon verder moet gaan met al het positieve waar ik momenteel mee bezig ben. Waarschijnlijk is het voor mij lastig om te wennen aan mijn (vrije nieuwe) positieve manier van leven.

  Toch ben ik benieuwd of er meer achter kan zitten. Het irriteert me vooral dat ik door deze dromen mezelf ga afvragen of ik iets verkeerd doe in mijn dagelijkse leven.

  Wat ik wil toevoegen aan dit verhaal is dat ik vanaf kinds af bijna altijd en heel levendig droom en dat t bijna altijd nachtmerries zijn.

  Wat ook vreemd is dat heel veel mensen zeggen dat je stopt met dromen of in ieder geval veel minder wordt na veel gebruik van marihuana. Mijn conclusie is dat dit in ieder geval voor mij niet zo werkt, wel zijn de dromen vager en minder eng dan normaal, maar ik onthoud ze even goed.

  Mingus
  Deelnemer

  Hoi Roxanne, volgens mij ben je op een missie naar de Roxanne, die je ergens gedurende je leven bent kwijt geraakt. Mijn idee is dat je je waarschijnlijk onrustig voelt en deze droom vaker droomt omdat het belangrijk is voor jou dat je dit oplost. Het lijkt er op dat het met gevoelens te maken heeft (water) en dat je verlangt naar ‘leuke dingen doen'(kermis).
  Hopelijk kun je hier iets mee of helpt het je op weg,
  groetjes

  Bianca
  Gast

  Hallo Roxanne

  Is het duidelijk wat die plekken waar je eindigt als je op zoek bent/ op missie bent wat die precies voor jou betekenen? Zoals je studentenkamer.
  Wat miste je toen in je leven?
  Of wat had je toen in je leven wat je nu niet meer hebt?
  Of die personen die je dan tegenkomt; wat betekenden die vroeger voor jou?
  Spelen die nu nog een rol in jouw leven of niet?
  Welke karakters waren dat en welk effect hadden die op jou?

  Je gaf aan dat je twijfels had of je nu goed leeft: je leeft positiever dan eerst maar je bent nog bezig met het proces.
  Dat geeft ook onzekerheid en onrust omdat er verandering is.
  Als het overal het algemeen goed voelt en wanneer je blij bent en meer kan genieten van je leven dan is het goed.

  Groet Bianca

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">