Heb ik de toekomst voorspeld?

 • Auteur
  Berichten
 • ScarfaceScarface
  Deelnemer

  Gisteren nacht had ik een droom waarin ik in het huis was van een jongen die ik leuk vind. In de droom wilde ik een glas met kraanwater vullen. Het water dat uit de kraan kwam was bruinig. Ik vroeg aan de jongen zijn vader waarom zij bruin water hadden. De vader antwoordde dat het kwam door iets waarvan ik de naam niet meer kan herinneren, maar dat ik het water wel gewoon kan drinken.

  Vandaag las mijn moeder een e-mail voor waarin stond dat de waterleidingen morgen zullen worden gereinigd met iets waardoor het water bruin kan kleuren. Op de mail werd ook aangegeven dat het water wel gewoon drinkbaar zal zijn.

  Voor vandaag had ik nog niks vernomen van deze situatie, dat was zelfs niet mogelijk omdat de mail vandaag pas verstuurd was.

  Hoe is het mogelijk dat ik dit heb gedroomd? Heb ik een voorspellende droom gehad? Het lijkt mij geen toeval. Waarom zou ik dromen over bruin water uit de kraan dat wel drinkbaar is?

  Irene Groot Nibbelink
  Gast

  Dit klinkt precies als een voorspellende droom! Het kan heel goed dat je je verder aan het ontwikkelen bent, en daardoor meer van dit soort dromen gaat krijgen!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">