Gouden ketting met hanger

 • Auteur
  Berichten
 • Angelica
  Deelnemer

  Ik droomde dat mijn lieve moeder mij een gouden ketting met hanger gaf, waarop ik begon te huilen en zij zei geschrokken, wil je het niet, waarop ik antwoord jawel. Ik pakte de ketting aan, een lange ketting en daar zaten wat knoopjes in die ik losmaakte en haar zei, hoe komen die knoopjes er nu in? Daarna werd ik wakker. ( Mijn moeder is overleden en zij raakte in het tehuis haar ketting kwijt met het kopje van mijn overleden broer, ik weet niet of het die hanger was alleen dat ik ineens moest huilen toen zij mij het gaf toen ik er naar keek ) Ik hoor graag wat dit betekend van jullie. Fijne dag toegewenst. Angelica

  Ebeline
  Gast

  Een gouden ketting in je droom kan een waarschuwing zijn voor teleurstellingen omdat bepaalde mensen niet helemaal eerlijk zijn.
  Of dat je zelf onrealistische verwacht en overtuigingen hebt waardoor jezelf teleurgesteld raakt.

  Het hangertje kan betekenen dat bepaalde famillie banden verbroken zullen worden.

  De knoppen in de ketting staan voor :
  Vervelende banden achterlaten die onze persoonlijke groei verhinderen Die gecreëerd zijn door bijvoorbeeld cultuur, familie, sociale relaties of de samenleving.

  Angelica
  Deelnemer

  Hetgeen jij omschrijft is allemaal al gebeurd, helaas waren mijn ouders ( bleek na hun overlijden ) niet helemaal eerlijk en heb, vanwege datzelfde gedrag en 100 x erger, de band met mijn zus en haar dochter verbroken. Ik denk ook, dat dat huilen toen mijn moeder die ketting gaf aan mij met die oneerlijkheid te maken heeft. Die knopen al die leugens en problemen met mijn zus en daardoor ook met mijn nicht. Dankjewel. Ik had alleen gedacht, omdat de ketting van goud was en mijn moeder oprecht schrok door mijn huilen, dat het dan minder negatief zou zijn.

  Angelica

  Ebeline
  Gast

  Het kan ook een dieper liggende boodschap hebben.
  Daarom adviseer ik je om via deze link rond te gaan kijken.
  Allicht staat er iets tussen waar je wat aan hebt.

  http://www.trendnova.nl/is-betekenis-overleden-dierbare-dromen-bezoekt/

  Gr Ebeline

  Ebeline
  Gast

  Mocht je het gevoel hebben dat het daadwerkelijk om een bezoekdroom gaat en je wilt bijv meer duidelijkheid over de kwestie dan kun je altijd nog contact zoeken met erkende mediums die contact kunnen leggen met gener zijde.
  Bijvoorbeeld: https://www.facebook.com/ThePsychicMom/

  Angelica
  Deelnemer

  Dankjewel lieverd, ik ga kijken. Fijn weekend toegewenst. Angelica

6 berichten aan het bekijken - 1 tot 6 (van in totaal 6)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">