God en de duivel

 • Auteur
  Berichten
 • Alice
  Gast

  Ik droomde laatst over god en de duivel, alhoewel ik niet alles kan herinneren.
  mijn vader was god en mijn moeder was de duivel, ik hield heel erg van ze ookal kende ik ze niet echt in mijn droom.
  er was oorlog tussen de engels en de demonen en ik stond er middenin. de duivel werd neergestoken in haar schouder. Toen ineens verscheen een licht: het was god. hij vloog naar me toe en pakte me vast, waarna hij naar de duivel vloog en haar meenam om haar te redden. in de armen van god werd ik weggevlogen samen met de duivel. ik had tranen in mijn ogen omdat ik zo blij was en opgelucht en ik hield zo veel van god en de duivel.

  God had mij en de duivel (god hield van de duivel en van mij) gered die in mijn droom mijn ouders waren.

  ik vraag me af wat dit betekent aangezien zowel god als de duivel erin voorkwamen en dat ze beide een goede rol speelden.

  Esme
  Moderator

  God en de Duivel is als Yin en Yang. Goed en kwaad. Geweten en Bewustzijn. Het engeltje en lucifer op je schouder. In de mythologie komen kinderen voort van goden, die op aarde leven. Dat noemen we Chtonische goden. De demonen zorgen voor angsten en de oorlog is een conflict in jezelf. In de droom waan je je tussen Goed en Kwaad. Je ratio en intuïtie. Er is geen goed en geen fout.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">