Gezicht

 • Auteur
  Berichten
 • Potplantje6
  Deelnemer

  Ik droomde vannacht dat mijn gezicht eraf gehaald moest worden. Ik lag op de operatie tafel en de arts haalde mijn gezicht eraf. Ik stond op en keek in de spiegel en zag mijn hoofd zonder gezicht. Het was geen enge droom, ik was vooral verwonderd. Wat ik wel eng vond is hoe mijn nieuwe gezicht eruit zou zien. De dokter zei dat ik een mannen neus zou krijgen en ik dacht dat het super lelijk zou worden. Ik was bang dat mijn vriend me niet meer leuk zou vinden en dat ik niet meer tevreden zou zijn met mezelf.

  Na de operatie liep ik buiten en een meisje wat ik niet ken praatte met me. Ik vroeg haar hoe mijn gezicht eruit zag en ze vond het prima. Zij wist echter niet hoe ik er eerst uit zag.
  Thuis keek ik in de spiegel en ik zag precies mijn gezicht! Ik was de arts dankbaar en was verbaasd hoe precies het was gelukt.
  Ik zag mezelf heel gedetailleerd in de spiegel.
  Ik heb mezelf nog nooit gezien in een droom, dus dit vind ik best apart.

  De droom was niet eng en er was niet een heel overheersend gevoel. Ik lees veel over identiteit, maar kan dit niet helemaal rijmen, omdat ik precies mijn gezicht terug kreeg en daar erg blij mee was. Weet iemand meer?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">