Gevecht en vallen en magie

 • Auteur
  Berichten
 • Elin
  Gast

  Ik had gedroomd dat er een sterke magier was.
  Ik was samen met de magier op een hele hoge toren die boven de wolken uitstak. Daarnaast stond nog zo’n toren, die verbonden was met een brug. Hierop stond mijn teamgenoot.

  Omdat de magier nou niet echt een goede wil had, besloot ik een deel van zijn krachten uit hem te halen. Maar een deel van die krachten absorbeerde ik (geen idee waarom), dus toen was ik ook een magier. Alleen mijn magie werkte niet echt. Hij deed een spreuk en ik wilde hetzelfde doen, maar die van mij deed het niet, maar die van hem was ook heel zwak.

  Toen besloot de magier dan maar gewoon te vechten. Hij stopte al de magie die hij nog had in zijn fysieke krachten en we vochten. Omdat ik alleen was met de magier en mijn teamgenoot er niet was, besloot ik te doen alsof ik dood was. Want ik wist dat ik hem alleen kon verslaan als ik samen met mijn teamgenoot was. Want wij waren samen sterker. Toen ik “dood” in de toren lag, liep de magier over de brug naar mijn teamgenoot om ook hem aan te vallen. Maar mijn teamgenoot kon heel goed vechten dus de magier had hulp nodig van zijn onderdaan, die zich ook op de andere toren bevond. Hij was ook redelijk sterk. Al vechtend gingen ze weer terug over de brug richting de toren waar ik me in bevond. Ik dacht: dit is mijn kans. Ik sprong op en greep de onderdaan vast en wij gingen vechten.

  Ik was aan het winnen, maar toen besloot de onderdaan te vluchten. Hij sprong met een parachute van de toren af. Mijn teamgenoot zei: “erachteraan!”. Hij greep mij vast en sprong van het gebouw af (zonder prachute).

  Het vallen was echt gewoon de helft van mijn droom. We gingen zo snel. Ik voelde de wind keihard langs mij razen en ik voelde mijn hart kloppen want ik was bang wantja, springen zonder parachute…

  Toen wij beneden aankwamen landden we alsof we van maar een halve meter hoog af hadden gesprongen. Toen de onderdaan ook was geland gingen we naar hem toe. Blijkbaar werd hij gechanteerd: de magier zou de ouders vertellen dat de onderdaan rookte als hij niet deed wat hij vroeg. Toen besloten wij drieën (ik, teamgenoot, onderdaan) om een eind te brengen aan de magier.
  Toen werd ik wakker.

  Oke het was een heel lang ingewikkeld verhaal dus hier de samenvatting:
  Ik en mijn teamgenoot wilde de magier neerhalen maar uiteindelijk gingen wij vechten met zijn onderdaan, die blijkbaar gechanteerd werd. Toen sprong hij van de toren af en wij gingen er achteraan.

  -Ik heb geen idee wie de personages in het verhaal waren.
  -ik weet ook niet wat het geslacht was van elke persoon.
  -ik heb geen hoogtevrees

  Ik hoop dat jullie mijn droom snappen want ik weet dat t heel onduidelijk is.

  Ebeline
  Gast

  Dromen over magier/tovenaar: Een tovenaar in je droom suggereert dat je probeert om je vaardigheden te verfijnen en je macht uit te oefenen.

  Teamgenoot: gemeenschappelijk doel behalen of je voordeel doen aan iets of iemand.

  Toren staat voor verwachtingen en aspiraties, vermeende superioriteit over anderen.

  Brug: verlangen maar veranderingen en nieuwe avonturen.

  Vechtpartij: innerlijke onrust of een situatie in het echte leven wat strijd levert.

  Schijndood: de situatie verzachten

  Vluchten: Gevoelens van tekortkoming, mislukking of onzekerheid

  Parachute: Wijst op bescherming in een turbulente , risicovolle periode. Je hebt een gevoel van veiligheid.
  Een alternatieve uitleg is dat het tijd is om uit een bepaalde situatie te stappen, of een oude gewoonte los moet laten.

  Het landen: de belangrijkheid van onafhankelijkheid en vrijheid.

  Chantage: Problemen met macht en overheersing. Je vrije wil word aan banden gelegd. Onder dwang beslissingen nemen. Innerlijke zwakheden, hulpeloosheid. Geen vertrouwen hebben in eigen kunnen

  Roken: Een droom over roken is een waarschuwing om te beginnen met doen wat je echt wilt in je leven.
  Mogelijk doe je van alles niet omdat jij er 100% achter staat maar omwille van andere mensen

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">