Gevallen kind

 • Auteur
  Berichten
 • Jana
  Gast

  In mijn droom stond ik op een gegeven moment met mijn ouders te kijken naar een soort skiklasje. We stonden vanaf boven te kijken en de kinderen moesten nog aankomen voor de les. Toen ze er waren gingen ze wat trucjes doen op hun ski’s, ze waren echt goed. Iedereen was helemaal aan het juichen. Er ging een kind een sprong maken van een hoge rots, maar hij miste de landingsplek volledig en viel op een andere rots te pletter. Ik en mijn ouders durfde niet te kijken en er zat bloed op mijn handen en gezicht, terwijl het best ver weg was. Op een gegeven moment zag ik twee mannen de ski’s van het kind wegdragen.

  Wat kan dit betekenen?

  Ebeline
  Gast

  Het skiën kan betekenen dat je dat je erg veel van jezelf vergt en je mentale en/of fysieke vermogen tot het uiterste test.

  Het ter pletter vallen staat symbool voor falen of de plank volledig misslaan.

  Bloed staat voor energie verlies, kracht of passie. Als jezelf voorbij loopt dan kost dit heel veel energie. Je gezicht staat symbool voor hoe jij je aan de wereld presenteert.
  Bloed aan je handen staat symbool voor schuldgevoel, het gevoel hebben dat je iemand teleur hebt gesteld of iets verkeerds gedaan hebt.

  Zetten je ouders je onder druk met een bepaald ideaalbeeld? Leid dit tot confrontaties?

  Ben benieuwd of je je in deze uitleg kan vinden.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
Je emailadres wordt niet getoond


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">